Přejít na obsah

pavev

Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem pavev

  1. pavev

    Chod spojky 1.4 TSI

    Jasně ničemu to nevadí, spíš jsem uvažoval jestli to není předzvěst něčeho horšího. Auto plné elektroniky, tak jeden nikdy neví. Hlavně bych ale čekal trochu jiný odbornější přístup servisu. Stačí říct nevadí to a je to.
  2. pavev

    Chod spojky 1.4 TSI

    Ještě dodám: to co tady popisujete že je jako normální, tak to vypadá na funkčnost asistenta rozjezdu. Já ho ale nemám. Prostě stojím, mám neutrál, nohy mimo pedály. Sešlápnu spojku (ne vyšlápnu!) a otáčky se zvýší na 1200 a hned klesnou. Opakuji to znovu a nic, opakuji ještě jednou a nic. Ujedu další 2 km zastavím na křižovatce a opět stejná situace. Neutrál, nic zapnuto, sešlápnu spojku otáčky vyletí např. jen asi na 1000 a hned spadnou. Naprostá nepravidelnost........ Jak jsem psal- v servisu se divili, že jsem jako první kdo si na to stěžuje, ale při zkušební jízdě se to projevilo a mechanik uznal, že to není normální. Změřili diagnostiku a vše v pořádku, dělá to stále...........
  3. pavev

    Chod spojky 1.4 TSI

    Dělá vám to přidání plynu pokaždné nebo jen někdy?
  4. pavev

    Chod spojky 1.4 TSI

    Proč to ale neví v servisu? Proč to někdy dělá někdy ne? A jaktože to nedělají všechny 1.4 tsi O3?
  5. pavev

    Chod spojky 1.4 TSI

    Mám stejný problém, někdy na volnoběh (nic není dalšího spuštěno - klima, radio, vyhřívání apod.) a po sešlápnutí spojky vyskočí otáčky, někdy až na 1200-1300, někdy jen na 1000 a hned klesnou. Byl jsem v záruce ve dvou servisech, koukali divně, předvedl jsem, změřili diagnostiku a vše pořádku. Nikdy ale prý o tom neslyšeli. Nejsou ale v podstatě absolutně schopni říci, zda je to normální nebo ne. Dělá to stále. Pokud to nepřestane (najeto mám cca 2000 km), tak se zkusím obrátit přímo někam přímo do Boleslavy. Zkoušel jsem se i přihlásit do erwin systému Škodovky (dílenské informace, přímo jsem hledal i pod VIN svého auta) nic jsem tam vůbec nanašel.
  6. Problém zvuku vodní pumpy jsem u TSI 1.4 (Octavia 2) řešil 3x. Poprvé to vydrželo po výměně pumpy přes rok. Pak se zvuk znovu obejvil a pumpu opět vyměnili. Po měsíci se zvuk objevil znovu. Ale vždy to vyměnili v rámci záruky. Přede mnou v autorizovaném servisu komunikovali s Boleslaví a tam si podle mne s tím také neví moc rady. Odpovědi byly v tom smyslu, vyměňte to, ale asi to ničemu nevadí, uznáváme v záruce jen materiál, práci platí zakazník.!! Nikdo v podstatě nedokáže říci, zda je to normální nebo ne (popř. že by mohlo časem dojít k problému). Je to vždy jen při zhřátém motoru na volnoběh, po přidání zvuk zmizí a je to jen v letních měsících. Teď v zimě se to prakticky neprojevuje.
×
×
  • Vytvořit nový...