Přejít na obsah

michal032

Uživatel
  • Počet příspěvků

    40
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

1 505 zobrazení profilu

Oznámení michal032

  1. Zkusil jsem doporučení vypnutí GPS v AA a funguje to. Takže na 100% problém v GPS v autě, pravděpodobně anténa. Příští týden jdu na servis, tak dám vědět, co se stalo. Díky za typ.
  2. Díky za to video. Takže ploutev je přišroubovaná. Mám tedy problém evidentně s ploutví, když je teď volná. Musel jsem o něco zavadit nebo se něco stalo, když je teď povolená.
  3. přesně jak píšeš. Nejdříve cestu nastavím v mobilu, kde se vše bez problému najde, GPS se lokalizuje přesně a pak teprve připojím k AA. Pak bohužel nejde nic a Waze nedokáže najít současnou polohu.
  4. A jak je tam tedy ploutev přidělána? Jak tam drží, když není přilepená?
  5. Díky. Takže na diagnostiku a uvidíme. Zjistil jsem, že se mi odlepila ploutev na střeše. Tak asi to bude spojené i s tímto a pokud je v ní zabudovaná GPS, tak to asi bude nějaký problém.. Někde jsem se dočetl, že čtení značek probíhá kombinací GPS a map v navigaci.
  6. Originál navigace v autě funguje právě úplně v pohodě. antena GPS je myšleno ploutev na střeše"? Tam je zabudovaný GPS?
  7. Tři roky jsem bez problému používal aplikaci Waze přes Androida Auto. Pokud teď připojím telefon s Waze přes kabel k autu, abych viděl na obrazovce Columbus, tak Waze nedokáže zaměřit polohu, lokalizuje se po celé republice a jen hledá a hledá :-((. Pokud odpojím od auta, Waze normálně funguje na telefonu a vše jde bez problému. Takže jako laik jsem pochopil, že pokud je Waze připojen přes android auto, tak používá GPS v autě, nikoliv stále přes telefon. Neprobíhá tedy tupé zrcadlení obrazovky. Nevíte, co se pokazilo? Nevím, zda je to s tím spojené, ale najednou mi i vypadává asistence čtení dopravních značek. Nepravidelně se mi začalo objevovat hlášení, že čtení dopravních značek je dočasně omezené, vždycky na pár vteřin. Díky všem za jakékoliv zkušenosti nebo postřehy.
  8. Pokud to jde dát dohromady, tzn. když si standartně uzamknu auto, tedy jen cvaknu, tak se mi sklopi i zrcátka,,, tak povídej, jak na to? Plno lidi to tu řešilo a bez žádného závěru. Je potřeba pouze diagnostika nebo hlubší zásah?
  9. A čemu říkáš krátké stisknutí? Teď to mám nějaké plus mínus 4 vteřiny držení uzamknutí na dalkáči
  10. Tak jsem se byl dneska juknout na novou (facelift) oktávku a superba a s údivem jsem zjistil, že u oktávky jde nastavit automatické sklápění zrcátek. Takže žádné několikavteřinové držení klíčku :-). sklopí se automaticky při uzamknutí auta. Superb to samozřejmě opět nemá :-(. Pořád klasika..... Na otázku, proč to superb taky neumí, byla odpověď prodejce, že superb po faceliftu má stále stejnou elektriku :-( :-(
  11. Mě to taky z počátku otravovalo a chtěl jsem si to vypnout, ale pak jsem zjistil, že to má hodně dobré důvody, to tam nechat. Takže jsme si jen odkódoval zavírání na dálku a zvuk si nechal :-) Pro okolí i pro mě je to dobré echo, že se něco pohybuje :-))
  12. michal032

    17 vs 18

    Tak moje zkušenosti po roce, original letní TRIFID 17", přes zimu jsem měl 16". Teď jsem přezul zpátky na 17" a rozdíl je opravdu znát. Zima na 16" byla absolutně pohoda, krásný kočár. "17" jsou opravdu tvrdší a poznám každou nerovnost, takže říkám, 17" je takový zlatý střed, autu děsně sluší, spotřeba je skoro stejná, jen jdou více cítit. Celou zimu jsem uvažoval, že půjdu do 18" SIRIUS, ale teď vím, že to nemám cenu. Zlatý střed jsou "17". Jak už tu někdo psal, auto je fakt laděno na "17".
  13. Vůbec bych to neřešil, prostě auto se dochladilo samostatně. Mně se to už taky několikrát stalo, z počátku jsem si říkal proč, pak jsem to hodil na diagnostiku a vše v pohodě. Musíme prostě tím našim miláčkům trochu věřit, že ví, co dělají :-) Mám 1.8 TSI
  14. Doporučuji přední znak rozhodně namontovat rozděláním přední masky. Čas to nezabere a nehrozí urvání chromového prvku. Já jsem to takto dělal na SII i FII
  15. Já jsem vypozoroval jednu podstatnou věc, podle které již jezdím. Když chci jezdit na spotřebu a nikde se neplahočit, tak jakmile mám zahřátý motor jedu maximálně ekonomicky, až mi spadne spotřeba na třeba 7litrů. Chvíli takto jedu a pak se vrátím k normálu. Po tomto kroku mám spotřebu ustálenou na této hladině. Ve městě mám pak spotřebu do 8 litrů. Zatím musím klepat na drevo, motor je super.
×
×
  • Vytvořit nový...