Přejít na obsah

Ričina

Uživatel
  • Počet příspěvků

    16
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

609 zobrazení profilu

Oznámení Ričina

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. pořád je to tu na zlínsku mrtvé? nebo už by byla chuť na nějaký ten srázek?
  2. OK, díky za info. V tom případě už jen sehnat necan jednotku a je hotovo.
  3. To překodování mě taky napadlo, ale jak píše Milhausek vůbec se s jednotkou nespojím.
  4. A zapojení potom zůstává stejné? Protože ve schématu jsem jiné zapojení nenašel. Jinak díky moc, apoň vím že nemá cenu se v tom zítra zase hrabat a hledat chybu.
  5. Takže s can jednotkou to nelze zprovoznit? Nejde ani klakson. Takže jediné řešení je buď to překopat zpátky nebo sehnat necan jednotku? TMC v autě nemám, ale doma v krabici jej mám, ale neinstaloval jsem ho, protože na polodotu to pro mě nemá význam.
  6. Čau, mám taky dotaz ohledně multifunkce, dá se vůbec zprovoznit na OI r.v.2000 MR2001? Jde mi o to, že nemám v budíkách Komfort Can-Bus High a Low, tudíž nemám zapojené na jednotce multifunkce piny 1 a 3, může multifunkce bez tohoto zapojení fungovat? Nedaří se mi ji totiž zprovoznit, jinak mám vše zapojené dle schématu. Jednotku multifunkce mám canovou s indexem A a navigaci mám taky canovou s indexem B. Díky za každou radu.
  7. Jo to sedí, každej chce být hustokrutej s tím, že má xenony a dá to tam za každou cenu. Když vidím kolik lidí mě oslňuje s obyč halogenama, tak jsem docela rád, že mi v okolí nejezdí moc dobastlených xenonů.
  8. Taky to zatím nehodlám řešit dokud to svítí, ale zajímalo by mě jak to může fungovat když jsou jednotky kaput. Ale tak vidím, že v tom nejsem sám.
  9. Aha, tak to slyším prvně, no nic, buď se mi podaří sehnat k tomu i zadní pera a tlumiče anebo ty přední prodám a nechám origo, ale lákalo mě to, že by mohl být ten podvozek lepší.
  10. Mám origo xenony, takže seřizování netřeba, jinak díky, aspoň trochu potěšující zpráva.
  11. Hojas, včera jsem měl napíchlou octávku na vagu a jelikož jsem před nedávnem měnil výbojky, tak jsem se podíval i na světla a po načtení jak levého tak právého světla mi vag píše chybu 65535-řídící jednotka vadná, nicméně světla normálně fungují, naklápění taky, prostě se neobjevila žádná vizuální závada. Co tedy vlastně ovládájí jednotky když jsou podle vagu vadné a světla fungují. Navíc v dílenské příručce jsem hledal a bylo napsané, že při závadě na xenonech by se měla objevit kontrolka na budících, ale nic se neobjevilo. Tak teda nevím jestli mám shánět obě jednotky když stojí pěknou raketu a přitom nesheldávám na světlech žádnou závadu. Díky za každou radu.
  12. Čau, při koupi předních brzd z RS jsem k nim dostal i tlumiče a pružiny, chci se zeptat jestli by byl nějaký problém v chování auta když bych je nasadil přičemž vzadu by zůstaly origo tlumiče i pružiny z TDI, jedná se o sedan a motorizace ASV. Bude to změna k lepšímu nebo horšímu? Myslím, že horší než ty origo to snad nebude. Zkoušel jsem toto téma hledat, ale všude se řeší jen komplet výměna anebo jde o combi.
  13. Zdravím, taktéž mám problém s klimou, koupil jsem octávku I MR2001 s klimatronikem, ale nechladila klima, nechal jsem doplnit chladivo(je to asi tak 14dní), ani to nepomohlo, zjistil jsem, že se netočí ventilátory tak jsem vyměnil řídící jednotku dochlazování a od té doby klima chladila jak má až do včerejška. Odpojil jsem totiž baterii kvůli demontáži airbagu a výměny snímače ESP, po připojení baterie klima opět nechladí, ventilátory se opět netočí a VAG píše tlakový spínač klimatizace F129. Už jsem z toho na prášky, mohlo se odpojením baterie a následným připojením něco stát? Mohlo to mít vliv na F129? Je mi totiž divné, že by naráz během půl hodiny uniklo chladivo nebo odešel tlakový spínač. Spíš mě napadá jestli se nemohlo někde něco seknout při připojení baterie.
  14. Wojnar: díky moc chlape, tak to mě čekají nakonec mikrospínače 3, všechny kromě řidiče a kufru.
×
×
  • Vytvořit nový...