Přejít na obsah

j.kuntos

Uživatel
  • Počet příspěvků

    11
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

544 zobrazení profilu

Oznámení j.kuntos

Nováček

Nováček (1/14)

  • First Post Vzácný
  • Collaborator Vzácný
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. Nebyl to tento případ, co zde už někdo popisovat? Přijde mi to stejný problém, píše tam i řešení mimo servis
  2. Dával jsem je do auta Chevrolet Cruze a musel jsem je tam narvat přes gumu, jsou docela široké, měl jsem tam ale H4, tak nevím jak tyto, jinak svítí namodrale, životnost zatím nejlepší z těchto alternativ xenonů. Jinak osvětlení vozovky nečekej zázraky, je to skoro stejné jako klasická, ale na pohled to vypadá lépe než klasická žlutá, hlavní nevýhoda, že nejsou homologované.
  3. Koupil jsem je tady, jak jsem psal výše http://stualarm.cz/p...ue-white-4300k/, je to velkoobchod, něco jako makro, takže když se tam zaregistruješ, tak vše máš o 30-60% levnější, jinak to tam stejně nejde koupit. Kupoval jsem tam všechny žárovky, jinak tam nic extra nemají.
  4. Světlo je bílé, není to jako od LED žárovky ale je to podobné xenonu, každopádně za cenu cca. 120 Kč za pár není co řešit ;-)
  5. Tak se s Vámi musím taky podělít o zkušenosti s ledkami, dával jsem je všude do interiéru, tam je to v pohodě, do potkávaček jsem koupil s rezistorem, chybu nahlásí, mhlovky jsem koupil http://stualarm.cz/produkt/912h8b-halogen-zarovka-12v-s-patici-h8-blue-white-4300k/ světlo do bíla vzhledem k tomu, že to není LED odpadá problém s chybami. Nejhorší ale bylo osvětlení SPZ, pokud máte rok 2008 jako já, je tam u SPZ problém, vyzkoušel jsem asi 4 různé druhy sufitek s rezistorem a chyba pořád svítila, nakonec jsem koupil toto http://www.ebay.com/itm/190646774357?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 a štasný, že to nehlási chybu vyrazil ale asi po 1km se to zase rozsvítilo, a takto se to opakovalo pořád, tak jsem musel na každé světlo ještě napojit dva odpory do série, pokud by měl někdo zájem, můžu najít přesné hodnoty odporů, a je to ok ale bylo s tím tedy sr... :-)
  6. Kdyby to někoho zajímalo, tak je to 1K0973706.
  7. Tak jsem se včera večer pokoušel také vyměnit plyn a utrhl jsem si šedý zobážek, který ho jistý, nevíte prosím číslo konektoru z Elsy? Děkuji.
  8. Měl bych tip, jak změnit barvu bez většího zásahu http://www.folienaauto.cz/fotogalerie/galerie/?id=29, třeba někomu pomůže.
×
×
  • Vytvořit nový...