Přejít na obsah

pannosek

Uživatel
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Kontaktní metody

  • Web URL
    http://
  • ICQ
    0

Návštěvy profilu

1 059 zobrazení profilu

Oznámení pannosek

Nováček

Nováček (1/14)

1

Popularita

  1. Bohužel jsem si to nefotil, ale pokusím se to heslovitě popsat. Repro jsem použil http://www.htcarsystem.cz/new2/index.php … je to bezva připravené. - odstranit kličku otvírání okna (viz příspěvek výše). - s trochou násilí sundat madlo na dveřích – je to nacvaklý na kovovejch sponách a samo madlo má na sobě zoubky. Madlo je celkem pružný plast a vypadá i celkem blbovzdorně (viz příspěvek výše). - vyšroubovat dva šroubky pod madlem a jeden na spodku dveří. - pak silou odtrhnou (odklopit od spodku) čalounění. Asi se Vám u toho povede zničit plastové čudliky, ale není problém koupit nové. - zevnitř vycvaknout lanko od páčky otevírání dveří. Kupodivu to jde celkem lehce. Pozor na malé zoubky na průchodce aby se neulomily. - sundat celý čalounění. Jediné místo kde to drží, je spodní guma okýnka. Na jedné straně jsem to zkoušel nevyháknout z těsnící gumy a čalounění jen odklopit, ale lepší je to celý sundat - nacvaknout výškové repro. Čalounění je pro ně připraveno. - odstranit výplň z otvoru pro zadní repro, převrtat díry pro nýtovací matice (já jsem je jen do převrtaných děr naklepnul kladívkem) a přišroubovat. - propojit repro pomocí dodaných kabelů a páskou přichytit ke dveřím. Konektor do kterého se zastrkává kabel od výškových repro se musí nejdříve otevřít. Jinak tam kabel s koncovkou nedostanete - silou odtrhnou spodní plast středového sloupku. Nejsou tam žádné plastové čudliky, ale podobné pérka jako v madle. - uvolnit průchodku kabelů mezi prahem a dveřmi. Na vnitřní straně má průchodka malý zoubek (na dvou protilehlých stranách) a ten je třeba něčím zamáčknout. Jde to celkem lehce. - opatrně odstranit polystyren ve spodní části palubní desky. Stačí jej zasunout co nejvíce dozadu a pak opatrně převléct přes přední hranu. - protáhnout kabel průchodkou ve dveřích, středovým sloupkem a prahem předních dveří. Není potřeba ani sundávat plast prahu. Kabel se dá v pohodě schovat za hranu mezi těsnící gumou dveří a krycím plastem. - protáhnou kabel škvírou ze spodní části palubky do kasliku pro autorádio pospojovat a odzkoušet a vše zadělat zpět. Snad je to srozumitelný. Pokud nebude něco jasný, tak se ptejte.
  2. Máte někdo zkušenosti s dodatečnou montáží parkovacích senzorů např: http://www.conrad.cz/parkovaci-system-basi...enzory+dp91956/. Zajímají mne zkušenosti s levnými "noname" sadami. Funguje to, a nebo to jsou šunty a je lepší se jim vyhnout.
  3. Taky už to mám namontované. Opravdu to není tak hrozné jak se zdá. Pokud bude zájem, klidně přidám popis. Dráty jsem tahal pod prahy předních dveří. Nebojte se a montujte.
  4. ajo, s tím centrálem mě to nenapadlo. Díky za radu s tím tažením kabelu. Já jsem pořád uvažoval, jak to dostanu pod podlahou do prostředka k tunelu co je ruční brzda. Táhnout kabel pod plasty v prahu mě nenapadlo. Hold v jednoduchosti je síla.
  5. a ty dráty co vedou do dveří, to je co? Když už budu muset tahat, jak to jednoduše protáhnu pod kobercem v podlaze. Dá se to nějak provlíknout a nebo se musí nadzvednout celý koberec. Jak se to dělá?
  6. Měl bych dotaz na ty, co už měli čalounění zadních dveří dole. Jak je to s kabeláží k zadním repro. Je už tam natažená, a nebo se musí natahat dráty. Ve Škodovce mi říkali, že tam kabeláž žádná není, ale dneska jsem koukal pod plast ve sloupku dveří a nějaké kabely tam do dveří vedou. Co je tedy pravda?
  7. Montáž tam sice popsaná je, ale otázkou je jak sundat čalounění. Dej vědět jestli se ti to povedlo.
  8. dají se ty "Odkladacie plasty nad kolesom v tvare L" koupit někde v ČR? Nešlo by sem dát foto jak to vypadá?
  9. 1. nevíte jak je to s kabeláži na repro do zadních dveří. Mám přípravu pro rádio (4 repro + anténa) a uvažuji o doplnění o další 4 repro v zadu. Nepovedlo se mi ale zjistit, zda je potřeba táhnout i kabeláž k těmto repro a nebo jestli už je kabeláž připravena. Volal jsem i do Škodovky a tam mi tvrdili, že žádné kabely tam nejsou. Zajímavé je, že před ISO konektorem u rádia jsou nějaké kabely ve svazku ustřižené a zakončené. Není to náhodou právě ono. Připadá mi divné, že by se dělaly dva druhy svazků. 2. dá se nějak jednoduše sundat čalounění zadních dveří. Ve spodu čalounění jsou dva šroubky které jsem povolil, ale pak už jsem nepřišel na to jak pokračovat dál. 3. je nějaký figl jak odmontovat prut z antény a vyměnit ho za jiný (kratší). Ten původní je strašně dlouhý a je jen otázka, kdy ho při couvání do garáže ulomím. Ptal jsem se autoelektrikáře a ten mi tvrdil, že se musí vyměnit celá anténa
×
×
  • Vytvořit nový...