Přejít na obsah

Mazlik83

Uživatel
  • Počet příspěvků

    3
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Mazlik83

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Mám u fábie takový problémek který mne začal poslední dobou trápit.Po zahřátí se mi na volnoběh chvěje motor,že je to cítit i uvnitř. Pokud přidám otáčky tak se motor uklidní.Auto jina jezdí dobře, motor táhne. Ručička otáčkoměru nekmitá, drží se okolo 800 ot/min. Mám v autě i LPG a dělá to i na něj. Čím by to mohlo být, nesetkal jste se s tím někdo. Děkuji za radu.
  2. Tak si po několika měsících odpovím sám.Celou závadu způsobovaly špatně tvarované páky (ohyb byl níž než je potřeba) ruční brzdy přinýtované na paknách.Ve výsledku to znamenalo,že páka se neopřela o rozpěrnou tyčku jak měla.Po jejich vyměně je zdá se všechno v pořádku :-).Tak ať žijí kvalitní náhradní díly.Ještě podotknu, že pakny byly značky Zimmerman koupené na skoda-dily.cz Tak jen kdyby měl někdo stejný problém jako já tak ať ví kde hledat problém.
  3. Dobrý den,mám na fábii komplet vyměněné zadní brzdy-(bubnové) tzn. bubny,pakny,válečky,rozpěrné tyčky,lanka ruční brzdy i samostavy.Přesto když jsem vše smontoval a našlapal na brzdový pedál aby se samostavy usadily jsem zjistil, že samostavy jsou nastaveny až nadoraz. Při šlapání jsem měl lanka ruční brzdy povolená.Jak je možné že jsou samostavy nadoraz a je vše nové?Předem děkuji za odpověďi.
×
×
  • Vytvořit nový...