Přejít na obsah

Svačinkář

Uživatel
  • Počet příspěvků

    724
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    1

1 Sledující

O uživateli Svačinkář

  • Narozeniny 31.3.1991

Návštěvy profilu

2 111 zobrazení profilu

Oznámení Svačinkář

Nováček

Nováček (1/14)

35

Popularita

  1. OFF nemusíš. Zatim bych ho jen vyčistil a zkouknul ty hadičky. A jestli to bzučení nepřestane tak vyměnit N18. Ale normální jev to neni : )
  2. Tušim že ten N18 podtlakově ovládá ten EGR a pokud vrčí tak jde přes něj moc tlaku který se nemá kam utéct. Hledal bych problém nejdřív v EGR tz. rozebrat , vyčistit rozhýbat, zkontrolovat hadičky zda nejsou porušený a pak bych přistoupil k výměně. Jestli je ten Egr zarostlí tak je dost možný že se zasekává klapka zpětného vedení a ten ventil ji nemůže buď otevřít nebo zavřít.
  3. Jestli máš EGR tak nejspíš tě čeká jeho výměna. Jestli NE tak ho vyhoď.
  4. Co se týče turba napojení na svodech a výfuku tak je 100% těsnost . Sání jsem čistil před 2 měsíci ale to přicpaný turbo je dost možný. Už mě minule na válcový zkušebně říkaly že bych ho měl dát vyčistit. Třeba do spalovací komory nenatlačilo vzduch . Sice se to zatim neopakovalo ale to turbo dám vyčistit
  5. Chlapci mám problém !!! a nechci to podcenit !!! Dneska ráno když jsem jel do práce jsem najel cca 2.km a měl teplotu motoru cca 75ˇC. Na křižovatce jsem chtěl popohnat audi co stála na zelené a protúroval jsem motor do cca 3500ot/min a najednou se začal motor dusit nereagoval na plyn a za mnou malinko dýmilo. Celá akce motoru trvala cca 10.vteřin a najednou chcípnul a nešel nastartovat !!! Po otevření kapoty a rychlou kontrolou motorových částí jsem pak znovu bezproblémů nastartoval. Celý den jsem pak jezdil v pohodě ale při plném sešlápnutí plynu my turbo tlačí míň než do osudné hodiny. Plnící tlak klesl z 1.5bar na 1.2 bar. Mám sice pár teorií čím to mohlo být ale třeba se s tím už někdo setkal. Máte někdo teorii čím to mohlo být ???
  6. J.O.M. nekupuj. Dřív nebo pozdějc ti vytečou tlumiče a vůbec celkově je to podvozek spíchnutý na koleni. Radši jdi to TA Technix, ten je o level víš.
  7. Zdar chlapci, zvažuji že se zbavím sportovního podvozku a koupím jinou alternativu protože mě už začíná bolet prdel a záda. Přemýšlel jsem nad sadou bilstein B6 která se dá koupit u našich slovenských sousedů od 10.000,- což neni tak zlí a určitě jsou přitvrděný z výroby ale ne zase tak moc. Takže otázkou je jestli je kombinovat se sériovými pružinami či jinou alternativou. Nebo zkusit nahodit RS podvozek ale jak si poradí s 1.9 TDi a jestli je to vůbec reálný co se týče funkčnosti. Jestli někdo máte zkušenosti s Bilstein tak vás prosím popište my ty tlumiče podrobněji nebo navrhněte funkční sadu typu př, B8 + SERIE nebo B6 + Eibach ??? Nebo jestli jste někdo zkoušel ten RS nahodit na naftu. Základ je abych si nevymlátil zuby a abych se nehoupal jak navodě, prostě ta střední cesta kdy si podvozek zachová částečný komfort a lehce sportovního ducha.
  8. S J.O.M-em by sis mohl naběhnout. Znám kluka co je prodával a řikal že každý druhý se mu vracel na reklamačku. Uděláš líp když dáš TA Technix verzi s červenýma pružinama nebo Weitec.
  9. Chlapci poraďte ! Při lakování kol je lepší co ? Prášková lakovna nebo klasický lak ?
  10. Pokud v zadu nemáš bubny tak to vadit nebude. Trochu to bude padat na předek při ostrém brždění. Ale když dáš dozadu vrtaný kotouče a kvalitní desky tak to bude super.
  11. Já bych zkusil vyčistit EGR. Snížená světlost = zvýšená spotřeba.
  12. Objevil se my stejný problém jako má lucky.jack poté co jsem vyhodil egr ventil a dal tam trubku.
  13. Též se můžu taky pochlubit vypadlou pružinou . Ale i bez ní to funguje na 100%
×
×
  • Vytvořit nový...