Přejít na obsah

Pavel Síč

Facebook Uživatel
  • Počet příspěvků

    3
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Pavel Síč

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Moc díky za rady, nečekal jsem takový ohlas :-). No dnes mě ještě napadla taková blbost, protože auto bylo zaparkované mírně z kopce a parkoviště prázdné, tak jsem auto roztlačil / rozjel, skočil do auta rychle sepnul klíček, zařadil dvojku, trochu zaturoval a ejhle auto mi nastartovalo, tak jsem ho honem zavezl pred servis a v pondělí jsem tam pečenej vařenej :-)
  2. Motor vůbec netočí, kontrolky svítí pořád, elektrika jede (autorádio, světlo)- Kontakty zoxidovaný nejsou a očištěny byly řádně, úplnej nováček nejsem. Baterie je jinak zapojena správně. Tak to vypadá, na ten startérek
  3. Zdravím, měl bych dotaz na svého faválka. Před týdnem se mi v té velké zimě vybila baterka. Tak jsem ji vymontoval, doma nabil, znovu nasadil a pár dní jezdil. Po třech dnech mi auto začalo špatně startovat, tak jsem se mrknul a zjistil jsem, že plusový kabel na baterii nebyl nasazený pořádně. Jen cca do 3/4. Tak jsem jej nasadil nadoraz a jezdil zase pár dní až do včera. Včera auto nešlo vůbec nastartovat - kontrolky ale svítili. Tak jsem si řekl, že se nejspíš zase vybila baterie. Znovu jsem ji dal do nabíječky, ale vybitá nebyla. Dnes jsem baterku vrátil zpět do auta, ale problém přetrvává. Prosím o radu, v čem by mohl být háček? Tuším, že asi bude v háji startér, ale je i jiná možnost, co je potřeba zkontrolovat? Kabeláž? atd? Pokud je někde vlákno, kde se to řeší, poprosím o odkaz Díky moc za radu.
×
×
  • Vytvořit nový...