Přejít na obsah

Toom

Uživatel
  • Počet příspěvků

    283
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli Toom

  • Narozeniny 21.4.1985

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Toom

Nováček

Nováček (1/14)

4

Popularita

  1. Toom

    Zimné pneumatiky

    Podle mě by to mělo být už v popisu a to,,FR"
  2. Toom

    Zimné pneumatiky

    Je pravda, že jak píšeš v určitých situacích to někdo ocení, já osobně ne, po městě moc nejezdím a v ulicích nestávám, ale zmiňované nokiany A3 tu ochranu mají co jsem viděl, ale zase neseděl tvůj rozměr pneu.
  3. Toom

    Zimné pneumatiky

    No právě, zaráží mě trochu ta ochrana disku, to jako když ustřelí a naletí na obrubník ...no nevím jestli to má význam? Spíš mě to připadá když ženský parkujou k obrubníku tak aby si nepodřely hliníky ne?
  4. No tak případný problém by mohl být, že autem bylo ježděno převážně 4. rychlostním stupněm a proto je ,,tam" nejspíš v převodovce něco více ochozené oproti jiným převodovým stupňům, otázkou zůstává jestli to dále řešit nebo nechat, protože šahat do převodovky asi nebude jen tak..
  5. Toom

    Zimné pneumatiky

    Na životnost bych raději volil Michelin, opravdu vydrží dlouho a jízní vlastnosti budou podobné. Záleží jak jezdíš a jaké budou zimní podmínky.
  6. Co třeba tady něco : http://www.octaviaclub.cz/clanky/videonavod-montaz-loketni-operky-octavia-ii-666.html
  7. Ano na rozměr 195/65 R15 jdou řetězy bez problému.
  8. Toom

    Zimné pneumatiky

    Já jsem minulou zimu odjezdil na - Dunlop SP Winter Response 2 175/65 r14 82T (nebylo to s oktávkou) a byl jsem spokojen, málo hlučné z mého pohledu vyvážené jízdní vlastnosti, sněhu moc nebylo.
  9. Nevím přesně jak tohle myslíš ? Ale když si spočítám za kolik koupím já tu sadu komplet a podívám se kolik zůstane za práci tak jsou z nich boháči, když chcou 30 000kč. (dva dny). Oprava ne z nich, ale z jejich zaměstnavatele
  10. Toom

    Zimné pneumatiky

    Konkrétně k tomuhle odkazu výše : Německý autoklub ADAC - potom : Koncem 20. let dvacátého století se spojily významné podniky německého kaučukářského průmyslu... atd. Barum patří do skupiny německého výrobce Continental. Je to fajn tyhle testy pneumatik, ale obrázek o tom jak moc jsou ,,poctivé" si musí udělat každý sám Používáme v rodině zimní pneu úplně jiných výrobců a nestalo se, že by jsme zůstali někde stát kvůli pneumatikám.( jsme cca přes 500 m n.m.) takže sníh a led tu býva často. To je můj názor.
  11. Nevim teda, borci ve škodovce jsou placeni ,,zlatem"
  12. Prostě je to napohodu, vymyšleno tak aby to nikoho neobtěžovalo.. ani to nemusí být nálepka, co dodat. Jen chcu vidět PČR, přijde, koukne na můj štítek a jedu dál.
  13. Dělal někdo výměnu kompletní spojky včetně setrvačníku ? Cena i s prací 30 000Kč jak to vidíte ?
  14. No - jsem schopen vygooglit si ledacos, ale chápu tvůj komentář. Díky.
×
×
  • Vytvořit nový...