Přejít na obsah

Petr3nec

Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

477 zobrazení profilu

Oznámení Petr3nec

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Jak to tady tak počítám tak mám ten samý problém v druhém roce jsem byl v servisu na garančce a nenechal jsem se odbýt nakonec mi vyměníli celý kompresor za nový nevěděli co s tím a byl klid přes léto "garančka v 6 měsíci" ale pozor po zimě a nárustem teplot se problém objevil znova ale správně tady píšou že se to projevuje jak klima nachladí a pak jenom udržuje teplotu když je v záběru a chladí pořádně tak je klid.tak se ptám je tento problém odstranitelný opravdu výměnou expanzního ventilu už to někdo udělal a funguje to? Jestli jo tak jedu do servisu a měním ventil ale jinak se z autem jezdit dá mám na autě 205/45 takže hluk od kompresoru jde stranou.
  2. Petr3nec

    Climatronic

    Zdravímvšechny. Mám dotaz ohledně klimatizace při jízdě autem se zapnutou klimatizací v teplých dnech se z prostoru motoru ozývá nevím jak to specifikovat jako by zvuk elektrického motoru se setrvačníkem pak to zase během jízdy zmizí a tak pořád dokola. Když ale přepnu klimatizaci do režimu econ tak to hned přestane.Před rokem jsem s toho samého důvodu měnil kompresor auto bylo ještě v záruce byl klid a po zimě se to ozvalo znova.Tak si myslím že to kompresorem nebude. Neměl už někdo z vás podobný probém?Nemůže to například dělat zpětný ventil na klimatizaci .
  3. Tak jsem byl v servisu zadní náprava je O.K. seřídili mi levý pant a nastavili dorazy dveří a je to prozatím vpořádku
  4. Dík za radu mrknu na tlumič ,jak mně to nasere tak to dam do servisu až se postarají za ty prachy co berou. Kouknu na to přes den a dodam foto.Zatím dík.
  5. Nic jse nedodelaval. Kamoš mi poradil ať se podívám na zadní nápravu jestli mi nepraskla pružina kouknul jsem na to a nic Ta mezera jde nejvíce videt v tom rádiusu okolo světla
  6. Zdraví všechny ,měl bych dotaz na mezeru okolo 5dverí ,při couvání se ze zadní části vozu ozvala rána myslel jsem že jsem do něčeho narazil ale nenarazil. Po příjezdu domu při otevírání kufru jsem si všimnul rozdílné mezery na levé a pravé straně v levo větší o cca 3mm čím to múže být kufr se ale zavírá normálně,mám combi jestli to hraje nejakou roli.
×
×
  • Vytvořit nový...