Přejít na obsah

superb combi black

Uživatel
  • Počet příspěvků

    3
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

450 zobrazení profilu

Oznámení superb combi black

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Zdravím všechny, i já mám po výměně termolegulátoru problém s ohřevem a nadměrným chlazením motoru odstraněn. Mám Superb COMBI 2.0 TDI, 2011, CFFB DSG. 140 PS, 160000km. Úspěšný rok 2014 přeje Jarek.
  2. Přidávám se do této diskuze. Mám stejný problém, jako O2kolin. I stejné auto a skoro stejný počet ujetých kilometrů. Také jsem vyměnil termostat -4cestný.... ale zbytečně. Problém jsem tim nevyřešil. Díky za rady....... jarek.
  3. Jak vlastně vysvětlit záhadu??? Vlastním SUPERBA teprve 3 týdny, je rok starý, 45000km, DSG, 2.0TDI, COMBI a vybaven AUDIO-NAVI-COLUMBUS. Zvuk rádia, CD, MP3, HD....... je velice kvalitni, ale pouze do stavu, kdy je v autě teplota okolo 0°C a vyšší!!!!!! Jestli s autem parkuji venku a teplota klesne pod 0°C, potom se až do zahřátí interieru (na příjemnou teplotu) ,,vytratí,, basové frekvence! Střední a výškové frekvence jsou normálně slyšitelné - u rádia, CD, MP3...... - ale ,,basy,, jsou pryč! Jako bych poslouchal telefonní sluchátko. Asi po 15 minutách jízdy a ohřátí interieru na vyšší teplotu - určitě nad nulu - se pomaličku ony ,,basy,, začnou ozývat. Můžete mi poradit, kde hledat chybu? Auto je ještě do ledna 2013 v záruce. Přesto že jsem 2. majitel - mám nárok na uplatnění bezplatné opravy - jestli se ovšem jedná o závadu.....? Tento problém souvisí jednoznačně s okolní (venkovní) teplotou, protože když auto i v mrazech stojí v garáži, kde je teplota nad nulou, tato záhada se neobjeví. Děkuji za radu, s pozdravem Jarek.
×
×
  • Vytvořit nový...