Přejít na obsah

Birkin

Uživatel
  • Počet příspěvků

    49
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

1 448 zobrazení profilu

Oznámení Birkin

Nováček

Nováček (1/14)

  • First Post Vzácný
  • Collaborator Vzácný
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

3

Popularita

  1. Birkin

    Výměna 5 dveří

    Zdravím, chystám se na výměnu, je teda nějaký rozdíl? Mám před FL a nerad bych po koupi zjistil, že bude někde nějaký problém. Díky.
  2. Dnes se mi objevil taky tento problém, pánové, jak jste to nakonec vyřešili?
  3. Pepa007: Máš s tímto obchodem nějaké zkušenosti? Mají celkem dobré ceny, ale mám strach to objednávat z netu, nevím přesně co tam bude všechno třeba, ať neobjednám něco špatně. Aha koukám, že je z Karviné, to mám za rohem
  4. Zdravím, prdla mi pružina na předku, tak se chystám na výměnu, při jednom bych asi už vyměnil i tlumiče, i když zatím vypadají v pohodě, najeto necelých 200 000 km. Nevíte někdo, kdo vyrábí toto? Je fajn, že je tam vše i s uložením. http://www.autokelly.cz/#|Y33buV4cvEnkJxvjhfNBp8qMjTdQz5b5PiRx+odldKVoHHzZJwtZBwBVNWVZ1KaSXtImu16mD1cquVUsdQIptuIDl+3VnD0BnwT0sJuP9NoyT2bkpOF09+1zenkMmKrjJTUiuvrlvFuCXLRKyuPsDyIHiY4iWguGZfigNyRgRTzlpMnwpKOhcJWL/V9lRYpN 1.9 TDI 77kw
  5. Pánové, takže jsem zkusil nahodit na brzdič ten zinek a musím říct, že to asi nebude to pravé ořechové a asi to půjde dolů. Vypadá to jako semiš Koukněte na foto.
  6. Tak to je dobrý úlet To mě ani nenapadlo, že by to někdo udělal. Chci jen třmeny, nic víc. Akorát nevím jak je na tom s teplotami, nerad bych, aby to začalo hořet.
  7. Zdravím, objednal jsem si barvu ve spreji na třmeny, ale bohužel mi dnes místo toho přišel ve spreji zinkovač za studena. http://www.macota.it/macota/scheda_prodotto.jsp?cat=100&subcat=54&id=9&fin=588 Dalo by se i toto použít nebo raději ne?
  8. No ted mi to hlasi presne po dvou letech vymenu a mam najeto cca 14000 km za ty dva roky, tak prece, kdyz prejdu na interval QG2 a naliju tam longlife, tak by to cidlo melo poznat, ze je ten olej degradovany zase az po cca 14000 km? Tedy u me po dvou letech.
  9. Zdravím, maxidot mi začal hlásit výměnu oleje za ... Mám nastaven interval QG1. Situace je následující Za rok najedu cca 7000 km a chci olej měnit sám co dva roky, ale nechce se mi shánět někoho s diagnostikou na mazání varování. Pokud provedu reset přes nulovací tlačítko, tak mi naskočí interval QG2? Tedy 15000 km/1 rok? Po uplynutí jednoho roku, by tedy mělo vyskočit znova hlášení, já ho vymažu a olej vyměním až další rok, je to možné? Budu používat stále olej longlife. O2 1.9 77kw, bez filtru
  10. Dneska menší problém, při zahřátém motoru motor naskočil o setinku pomaleji a hned zdechl, po opakovaném stratu chytl hned, ale otáčky vyskočily na 1000 a spotřeba na maxiku 1.0 L. Po dojeti k první křižovatce bylo již vše OK, otáčky kolem 850 cca. Tohle se mi stalo poprvé, co vedlo k tomu, aby se zvýšily otáčky?
  11. Jo, to už jsem tady taky slyšel, ale nechce se mi kupovat nová baterka. Dá se nějak jednoduše doma změřit startovací kapacita?
  12. Rozdíl při startování za studena i za tepla je skoro stejný, vždy chytne na poprvé, někdy jen za tepla o desetinku později, silentbloky jsou měněné 24.10.12 a po roce zkontrolovány. Při tom bouchnutí to zatřepe řadičkou.
  13. Přímo jsem s tím v servise nebyl, jen jsem se o tom zmínil při jiné opravě, ale nějak se to dál neřešilo, nikdo v servise se nechce takovýma věcma zabývat, je to pokus omyl, na diagnostice jsem byl dvakrát (jednou celková v autorizáku po koupi) a nikde nic. Rozvody se měnily komplet + drážkový řemen a volnoběžka na altíku, před a po žádná změna. Koupil jsem ji před dvěma roky a už to dělalo. Z deseti nastartování to udělá cca osmkrát a ne vždy stejně, někdy víc bouchne, někdy míň.
  14. Výměna spojky nebyla samozřejmě kvůli tomu :-) Rozvody jsou nové. Nějak tomu nevěnuji pozornost, už jsem si na to zvykl, ale zajímalo by mě co to dělá, nový startér kvůli tomu kupovat nebudu. Všechny silentbloky jsou taky nové, už mě nenapadá, co by to mohlo dělat.
×
×
  • Vytvořit nový...