Přejít na obsah

Jira11

Uživatel
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli Jira11

  • Narozeniny 11. Leden

Oznámení Jira11

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. Mám Fabia II FL 1.2 TSI 63 KW výroba 10/2011.Před akcí s podložkou a 24W6 nástup turba jednoznačně na 1500 otáčkách.Sice při nízkých otáčkách drnčela tyčka táhla obtoku,ale záběr motoru byl perfektní a především byla spotřeba cca o 0,4 l/100km nižší. Teď po akci je zkrátka nutné motor víc vytáčet.Také pozoruji,že volnoběžné otáčky při studeném motoru jsou vyšší a déle trvají.Pravdou je,že se běh motoru trochu zklidnil a citlivost akceleračního pedálu je jaksi pozvolnější od nízkých otáček směrem nahoru.Ta vyšší spotřeba je evidentní.Bohužel.Jinak s motorem žádný jiný problém.Najeto asi 13500km.
  2. Já jsem to vyfotil s pomocí zrcátka na třetí pokus,otočil v editoru atd.Jak je vidět,mám turbo s označením H - to byla výroba od 16.5.2011 do 7.11.2011.Zatím poslední verze od 8.11.2011 je s označením K. Při rozjezdu to zadrnčí,takže dostanu asi taky distanční podložku.
  3. Mám jenom 1,2 TSI a v zimě nabíhá teplo uvnitř pomalu.Je to daň za to,že se dopřává vznikající teplo samotnému motoru - nízké emise,rychlé zahřátí oleje kvůli co nejmenšímu opotřebovávání materiálů atd.Teprve až vlastně chladící kapalina ve vlastním okruhu motoru dosáhne určité teploty,sepne se čerpadlo chladící kapaliny a to teprve dopraví ohřátou kapalinu do výměníků tepla.Prý se to řeší nějak úpravou dat v řídící jednotce.
  4. Zdravím, bohužel až mrazy a delší doba náběhu topení u TSI mě přinutily zamyslet se nad dodatečnou montáží neoriginálního vytápění sedaček.Toto vytápění je 3-stupňové.Velmi lituji toho,že jsem si nepřiplatil hned při objednání nového auta.Nevím,jak je náročné sundání potahu sedaček a hlavně pak jejich zpětná montáž.Jak je to třeba s airbagy v sedačkách?.Máte s tím prosím někdo zkušenosti?.Díky
×
×
  • Vytvořit nový...