Přejít na obsah

cuzik

Superb Klub
  • Počet příspěvků

    281
  • Registrace

  • Poslední návštěva

3 Sledující

O uživateli cuzik

  • Narozeniny 8.12.1969

Návštěvy profilu

2 231 zobrazení profilu

Oznámení cuzik

Nováček

Nováček (1/14)

16

Popularita

  1. Parada jedem, naposledy jsem tam byl když mi bylo 10 let a to už je hodně davno. Robo napiš kolik stojí noclech, chatka no prostě pobyt vtem kempu. čus
  2. cuzik

    Jarní sraz 2016

    Kubo a na nás jsi zapomněl, nevadí. Já tady nebyl od srazu a čumím jak čap do rury, takže omluvte mě. Synci co to je to FB toje jakasi sesterská společnost to eště nemám a možná ani nebudu mět bo nemám čas i na vás, pravěké kamarady a zas dlouho tu nebudu bo nemám čas furt hledět toho klebetařa. Supaci co mate na mě numero tak pošlete holuba, ale jen od 18hod do 6 hod mam otočený den a noc, takže žiju jak netopýr.
  3. Mišo ohen,dřevo jestli tam maj nebo rožen a tak dale.
  4. A nam je to jedno takže snama počitat zařidime se čuzik.
  5. Supaci a na mě jste zapoměli, že jo. Tak mě tam namalujte i s mojů ja. A kdybych si mohl objednat tů chatrč co jsem měl posledně předem děkuji organizatorům Vítovi a Hanysovi čůs.
  6. Děcka super,ale už valim spat na zbytek foto od každého co fotil a da to sem se podivám až dojedu. Už se těším čus
  7. Tak supaci mi už taky doma po 17hodce. Co dodat všeci to stejně napišou, ale opět dobra parta, smíchu plno nic se nepokazilo a to je přece super.Taky se těšíme na podzim a opět na nové tváře a jejich mazliky. Jinač kluci ze zbytku severní moravy mi prominou, že jsem jim opět ujel, ale já už opravdu spěchal, jelikož ještě jsem chtěl něco udělat na zahradě páč ráno ojiždim do španělska a vracim se až další tyden, takže synci sory. Rada a Stana se těší na další setkaní. Cus
  8. Tak vás všechny zdravim a taky se tešíme až se zase slezem. Je to ted pro mne naročné, jelikož ještě v pátek letim do Francie 1500km až do normandie tak doufám, že to stihnu se vratit do středy. Kdybych nahodou nepřiletěl ta chlapaci se mnou pocitejte až v patek čus.
  9. cuzik

    Pásy/světla

    Jeto tak, upozorní a pak už nic, výhoda S1 u jiných vozů to stále upozornuje, až se nakonec připoutáš. čus
  10. Je to ten samý postup. čus
  11. Hanys jsem doma tak můžete doletět a vem do zavěsu i Vitu nebo on tebe to už je jedno.čus
  12. cuzik

    Kola, disky

    Toje moc divný 225-50-musej být o hodně drahši než zakladní rozměr 225-45. Pokud chceš zachovat komfort tak tam dej 205 v 16.
  13. Tak jsem si přečetl i ten komentář. I ja mám nazor,že 130 je jen jedna a opět to bude nějaký bastl, který vyšumí jak ten nadhernej TUDOR si myslím ja. Vono, kdyby se ten tudor vyráběl tak si také myslím, že ho ma polovina z nás tedy majiteli tudoru.
  14. Kolego řikaš, že to maš za nakupku tak napiš cenu kolik u vas za chtěj a maš to snad do hospody kousek né. To se mužem poskladat přimo tam a pro tu bečku zajet. Vtomto nevidim žadny problem. čus
  15. Jardo maš pořad stejné čislo, mohu Ti brnknout cus Rada.
×
×
  • Vytvořit nový...