Přejít na obsah

miro4061

Uživatel
  • Počet příspěvků

    30
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

388 zobrazení profilu

Oznámení miro4061

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. a ako zistím akú hodnotu tam nastaviť? Teraz som dal 1,60 mA. Koľko sa zvykne nastavovať? Spotreba klesne pridaním mA alebo uberaním mA?
  2. tu prednu (červený drôt) som zapojil , ale k tej zadnej sa neviem dostať, takže musím zistiť kde to má koncovku. Zatial som to skúšal, no nič na spotrebe som nepostrehol, myslím na okamžitej spotrebe, čo mi ukazuje palubný počítač. Ani nič na otáčkach motora.
  3. predná lambda je tá pred katalyzátorom? A zadná lambda tá za katalyzátorom? Myslíš to takto? Čiže musím ovplyvnovať obidve lambdy?
  4. na defie nie je nič zložité.+ a - 12V napájanie. A 2x vstup a výstup pre jeden a druhy senzor. To je najmenej. Mne treba rozobrať tú schému lambdy, kde zapojiť Defie
  5. jedine čo som našiel na nete čo sa týka 5 káblovej sondy je toto: http://wbo2.com/lsu/ no už som dávno zo školy preč, takže by to mohol niekto previesť do pochopiteľnej reči ako tú lambdu zapojiť....
  6. neviem, ktorý je ten signál ,skúšal som žltý, červený a čierny kábel. Ked som to dobre pochopil, motor by mal pridávaním mA strácať otáčky. No nič také sa nedeje. Mám palubný počítač, ten tiež neukazuje menej. Tak neviem. Chcel by som všetkých osloviť, kto by vedel ako zapojiť širokopásmovú 5-káblovú sondu , tak nech tu dá schému ako na to. Lebo ja to už pomaly vzdávam.
  7. že vraj sa to da zistiť cez Vivid workshop tak teraz skúšam cracknúť ten program.
  8. Pripojiť som pripojil. Defie funguje , len neviem naisto , ktorý je ten signálny vodič lambdy. Pokial to nezistím , tak nič. A nedá sa ním zmerať prúd, aký tečie v lambde. Len nastavíš 1 mA a skúšaš nastavovať hore alebo dole. V rozmedzí 0,3 mA až 9,9mA. Ked nastavíš hodnotu v mA, tak tú si vieš uložiť. Tá bude potom vždy v určitom čase po štarte nastavená. Keď budem vedieť viac, napíšem.
  9. Pri objednávke tam je , že si máš zvoliť či cez DHL-asi 26dolárov alebo cez UPC- asi 70 dolárov. Už nepamatám. Zvolíš cez DHL a máš cenu za tovar + DHL. Regulátor + Defie V 041 ma vyšlo na 116,84 dolárov. Nič viac neplatíš, iba tú cenu , čo máš zaplatiť cez Paypal. Kurier DHL ti to donesie domov. Za 4 dni, čo som nechápal.
  10. Frekvenčný regulátor je dobrá vec , ale nemusí byť, keď dáš pozor na koncentráciu elektrolytu. Je to na ochranu alternátora pred preťažením. Ja som si ho kúpil , lebo má chrániť alternátor. Čím namiešaš vyšiu koncentráciu NaOH alebo KOH , tým ti berie elektrolyzer viac ampérov. Čiže ak by si dal silný koncentrát, mohlo by sa stať že ti alternátor klakne od preťaženia. A tým regulatorom si to vieš zregulovať na koľko ampérov chceš. Aspoň ja som to tak pochopil. Keby som sa mýlil , opravte ma. No keď nemáš regulátor , tak si alternátor ochrániš tak, ako som to urobil ja. Na začiatok toho siloveho obvodu som vsunul 10A poistku. Čiže viem, že ak by koncenrát dosiahol takú koncentráciu , že by alternátor musel dávať viac ako 10 A, tak by zhorela poistka a cele HHO by vyplo. Teraz mám regulátor nastavený na maximum.
  11. http://ogohho.com/in...--1--index.html je to asi rovno od výrobcu s Číny len si musíš vytvoriť paypal, ale ani to neni problem
  12. Teraz čítam , že štandard na signálny vodič je čierna farba , tak idem vyskúšať, dufam , že to už konečne pôjde. No neviem zatial sa nič nedeje. Keby niekto vedel naisto , ktorý je ten signálny vodič , tak nech to tu napíše, prosím.
  13. Všetko už mám len neviem , ktorý je ten signálny vodič lambda sondy. Mám tam červený , čierny , žltý , šedý , biely kábel. Ktorý mám prerušiť? Fabia 1,2 47kW. Kto mi odpovie, budem mu vďačný.
  14. Kedže vy ste sa k tomu nejako nemali, tak ja som si kúpil ten obchvat Ogo Defie v41 a zajtra to idem namontovať. Kúpil som aj PWM. Potom dám vedieť, či bude úspora a aká. Len neviem , ako to pripojiť na lambdu. Len si myslím, že asi ako. Kto by mal nejakú schému ako spojiť OGO s 5 káblovou sondou na Fabiu , bol by som rád. Ináč došiel rekordne za 4 pracovné dni po zaplatení cez Paypal. Cez DHL a nič naviac som neplatil. Cena na objednávke od OGO je konečná. DHL mi to doniesli rovno domov , 3 hodiny dopredu zavolali. Spokojnosť maximálna. Kľudne môžte objednať bez obáv.
  15. na lambdu som počul ,že treba nastriekať veľa WD-čka, ešte ani ja som ju nemenil...
×
×
  • Vytvořit nový...