Přejít na obsah

massin

Uživatel
  • Počet příspěvků

    3
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem massin

  1. massin

    Rezavý výfuk

    Holt se nevydělává na nových autech, tak se musí vydělat na servise. Mě na roomsteru orezl výfuk po jedné zimě a zadní bubny jakbysmet. Ty jsem kvůli alu kolům nastříkal nově na černo a výfuk neřeším jelikož co s ním, protože nějaký ošetřování se stejně mine účinkem. Jen pro srovnání: nyní je výfuk na roomsteru r. v. 10/09 s korozí stejně jako naše druhý auto - fabia r. v. 11/2002. A proč? Udělejte si výlet do Hamburku a uvidíte kolik tam denně nakládají kamionů s železnýma ingotama přímo z Číny!
  2. massin

    Problem s brzdama

    Budu muset taky zkusit to co udělal pisatel přede mnou. Před týdnem jsem po dvou dnech odstavení auta se zataženou ručkou nemohl odjet. S deset let starou fabií takový problém neznám.
  3. Mám Roomster 1,4 16V, najeto 28000 km a přední kotouče jdou ven. Mě se jejich stav nelíbil už při 10000 km ve srovnání s 8 let starou fabií. Stáčet je nedoporučuju, protože po pár kilometrech začne kmitání znova. Rozhodně tam nebudu dávat zase originál ale nějakou z renomovaných značek, byť bude celý set dražší.
×
×
  • Vytvořit nový...