Přejít na obsah

Zdeněk Fabiánek

Člen ŠKODA Klubu
  • Počet příspěvků

    43
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli Zdeněk Fabiánek

  • Narozeniny 4.4.1985

Návštěvy profilu

1 094 zobrazení profilu

Oznámení Zdeněk Fabiánek

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

1

Popularita

  1. Zdravím Rapidaci, pri rychlosti vice jak 120 km/hod mi spolucestujici na zadnich sedadlech rikaji ze je slyset takovy kovovy zvuk jako kdyby byli loziska na zadku v haji. Ja jako ridic v predu nic neslysim. Nesetkal se stim uz nekdo. R.v. 10/2016. Diky za radu.
  2. Zdravím, prosím o radu koupil jsem si led žárovky s can bus do zpátečky a po namontovaní mi to ukazuje prasklou žárovku kde je chyba nebo dá se to nako obejít? r.v 10. 2016 Díky mooooc uz jsem v koncích
  3. asi jsem slepej tak tomu mám rozumět že to dělá tahle hadice????????
  4. Můžete prosím vás hodit sem obrázek té hadice která by to měla dělat? Díky
  5. Zdravím lidi, dneska jsem byl také s tím pískáním v servisu a tam říkali že to dělá ventil od klimatizace a prej že škodovka o tom ví ale prej to je v normě. 1.2 Tsi 81kw
  6. Zdravím pánové a dámy někde poblíž by sraz nebyl jsem od Šumperka-Olomouc
  7. už to tam mám a stačilo trošku šikovnosti abych nemusel sundávat masku
  8. Tak že se ze to musí zabrat z jedné strany aby se to vycvaklo?????? bojím se aby se to neulomilo
  9. Já je tam mám taky sice jsou menší ale jsou tam zkoušel jsem pěnu a sprej na to a výsledek žádný a to jsou uplně nový skla.
  10. odůvodnili to tím že by auto muselo být nepojizdný abych dostal náhradní jinak že na tohle se to nevstahuje jo a mají prý měsíc na to aby to spravili tak to je pech. jedině vyzkoušet jinej servis.
  11. V servisu mi řekli ať zkusím ještě vyměnit flešku a ono to nepomohlo a když to bude dělat tak že si auto odvezou do Boleslavi do dílny ale jelikož auto náhradní nedostanu a jezdím každý den tak to vypadá že stím budu muset žíííít :(
  12. Nemáte někdo zkušenosti s výpadkz autorádia swing když ladím písničky nebo je chci potvrdit tak se mi vypne a hned zas zapne rádio. Video jsem chtěl přidat ale nejde nahrát.
  13. Já jsem měl vodu v pravých zadních dveří a taky mě to pěkně šplouchalo jsem myslel že šlyším benzín v nádrži a ono prd tak hned jsem stím mazal do servisu ať se o to postaraj dokud to je v záruce. jak je ta guma ze spodku dveří tak překrývala odtokový dírky a proto jsem je nemohl najít a teď už je vše vpořádku zádný vlnobití už neslyším.
  14. a ještě říkali že od ŠA nic nemaj žee by se něco reklamovalo a o problému nic neví fakt to chce co nejvíc lidí a otravovat je stím pak snad se bude něco dít.
×
×
  • Vytvořit nový...