Přejít na obsah

rob505

Uživatel
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

610 zobrazení profilu

Oznámení rob505

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. rob505

    Záhada ?

    Ty problémy začali až po odstranění filtru, musí to s tím mít nějakou souvislot, nevím co všechno musí rozebrat aby se k němu dostali nebo jak složité je vyvařit pak do výfuku místo filtru přepážky aby to vše fungovalo jak má, někdo kdo se s tím zabývá by mohl vědět?
  2. rob505

    Záhada ?

    Předem než popíšu problém, tak jsem projel celé forum a nic podobného jsem nenašel. Před měsícem jsem nechal odstranit filt pevných částic u O II, 2.0 TDI, r.v. 2008 Hned druhý den jsem přezul gumy za letní a všiml jsem si, že auto hučí v zatáčkách pod plynem, ale dělá to jenom při malých rychlostech a rejd kol musí být dost velký. Zprvu jsem to přikládal tomu, že to hučí gumy, postupem času mi to nedalo. Auto bylo ve dvou servisech, výsledek, že hučí gumy.Nedalo mi to a minulý týden jsem přezul gumy za zimní a auto hučí dál, takže gumy to nejsou ,ložiska kol, klouby, silentbloky, vše OK, dneska jsem měl auto v autorizovaným servisu, výsledek je, že nemůžou přijít na to co to je, mrkli i na převodový olej, vše ok. Máte někdo podobnou zkušenost,?, popřípadě je možný, že by to třeba hučel výfuk, po té co odstranili filtr?, bylo to děláno v bystřici nad pernštejnem u FAP OFF, mají s tím zkušenosti, tak mě to je divný,ale už fakt nevím čím to je. Temn zvuk je jako kdyby jste troubili na trumpetu + nějaká rezonance.Dělá to jenom pod plynem při malých rychlostech v zatáčce na obě strany, zvuk jde ze předu,ale není možné lokalizovat odkud. Dík za každou radu.
  3. Tak clony už přišly a jsem maximálně spokojenej, sedí pesně, uchycení na magnetky v pohodě, takže můžu jenom doporučit, na autě vypadají pěkně :-)
  4. Mimochodem psal sem s tou firmou, zatím dělají clony jenom na zadní dveře, kde je uchycení pomocí magnetů, ale plánují rozjet i výrobu na zbytek oken, kde bude uchycení pomocí plastových příchytek. Odkaz na ně je: http://www.x-shades.eu/
  5. Uvidíme, jak to příjde, tak sem písnu a hodím foto, z menší pevnosti strach nemám, na to na co to má sloužit to stačit bude a s barevnou stálostí mě to zase tak netrápí, měním auta po 4-5 letech, takže když to vydrží po tu dobu, tak budu spokojenej, nechce se mě dávat 2k za origo škodovácký, přijde mě to nehorázná cena za něco co má korunovou hodnotu.
  6. Tak sem dneska objednal tyhle: http://aukro.cz/show_item.php?item=2205602759 Jsem zvědavej jaký budou, je tam záruka vrácení peněz do 14 dnů, a cenově vycházej podstatně levnější než origo R.
×
×
  • Vytvořit nový...