Přejít na obsah

Peeetrs

Uživatel
  • Počet příspěvků

    16
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Peeetrs

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. A co když to dělá jenom někdy, nefunguje ani asistent. Pípne to, pak znovu a znovu a v tu chvíli nejde zpátečka a ani asistent.
  2. mám to samé na 2.0 tdi, jsem cca o 10 cm níž jako jiné OII, dal jsem nové pružiny a nic, mám to dovezené z německa, nevím proč to je.
  3. takže výměna těsnění pod hlavou mě neminula, a to, co jsem našel v motoru, fuj bylo mi zle a auto najeté 115000km
  4. Trubkama to nebude, když je v háji trubka nebo hadice, nemáš potřebný tlak(podtlak) a turbo nejede. Takže jak zaznělo, je to postavením lopatek v při určitém tlaku v turbu. Může být jedna načatá, ale spíše to bude tím, že máš lopatky zasrané. Solidní mechanik turbo rozdělá, vyčistí a jezdíš dál. Investice cca 3000 Kč
  5. tak jsem na to přišel, projel jsem celou elektriku, a měl jsem načaté 3 kabely, takže mám doma náhradní nový egr ventil.
  6. Ahoj Svítí chyba motoru. Diagnostika píše chyba chlazení EGR ventilu, sporadická závada, dělá to nepravidelně, měsíc třeba nic, pak to dva dny svítí, týden zase nic, pak zase a zase...už nevím co s tím.
  7. Ahoj Máte někdo zkušenost s hláškou chyba chlazení EGR ventilu, rozsvítí se vždy kontrolka motoru, po napíchnutí to hodí sporadickou závadu chlazení EGR(AGR) ventilu. Dělá to nepravidelně, někdy každý druhý den, pak měsíc klid. Už nevím co z tím. Poraďte.
  8. Peeetrs

    Xenony blikají

    dělá mi to taky při přejetí nerovnosti, hlásí to i diagnostika - přerušení kontaktu levého světla, blikají však obě dvě, i po výměně výbojek.
  9. Taky mám problém s EGR, diagnostika mi píše, že špatný kontakt, tomu moc nevěřím. Zas na druhou stranu kdyby byl v prdeli, tak nejezdím za 5 litrů. Tak všeobecně mám s tou II problém. Pořád něco.
  10. Měl jsem stejný problém. Několikrát jsem dolil nemrzku a přestalo to. Nevím jestli vzduchová bublina, ale už to nedělá.
  11. Tak jsem na to přišel, musel jsem navolit vidoe výstup, ale hraje mi to jen z jedné strany :-(
  12. tyhle jsem zkusil, píše nekopaktibilní CD, přepaloval jsem to 1 rychlostí, taky nevím, jaký program na to použít, poradí někdo?
  13. je to mp3 přehrávač za 4500kč, ten by mohl fungovat, pak jsem zkoušel ještě jeden, výsledek byl stejný.
×
×
  • Vytvořit nový...