Přejít na obsah

radek253

Uživatel
  • Počet příspěvků

    116
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli radek253

  • Narozeniny 3.3.1959

Návštěvy profilu

1 693 zobrazení profilu

Oznámení radek253

  1. radek253

    Autobaterie

    Doporučil bych to stejné co Dodi 15, pokud použiješ malou nabíječku, třeba https://www.tsbohemia.cz/nabijecka-akumulatoru-geti-cc01a-6-12v-1a_d367349.html, dáš místo krokodýlků konektor do zapalovače, tak můžeš nabíjet i v autě před domem, mám takhle připojenou Oktávku před barákem(nabíječka je doma v suterénu, prodloužený kabel protažený přes sklepní okénko ven), Scalu mám takhle připojenou v garáži.
  2. Mám paket pro špatné cesty, 16ky na léto i zimu(zimní Nokian 195/60 R16) teď mám nasmlouvané dost práce, tak většinou mám vzadu 50kg vercajkkufr , k tomu ještě asi 30kg jiných věcí, hustím na 2,5 obě nápravy a nezdá se mi to. Jízdně je to jak moje bývalé firemní OIII, pokud mohu porovnat, tak OII 2.0 TDI, kterou mám taky ještě doma drží na silnici daleko lépe. Je fakt, že ty zimní nejsou ta stabilní(letní mám 205/55 R16). U paketu pro špatné cesty nejsou hydraulické závěsy tlumičů.
  3. Tu magnetickou lampičku jsem měl v posledních dvou oktávkách, je to fajn, teď to prý zmizelo i ze supa, co všechno je k tomu potřeba? To žárovkové světýlko z kufru jsem vyhodil po 3 týdnech, tam je výměna plug&play.
  4. Nějak jsem to v tomto fóru nenašel, jde s verzí pro nastavit zapamatování předchozího stavu Line asistu? Nechce se mi ho po každém nastartování vypínat, SS jsem vyřešil kablíkem s pamětí. Mám Scalu MR 23.
  5. Stáhnul jsem v zip formátu, rozbalil, žádný problém.
  6. Na OII mi něco podobného na pravé straně dělala tyčka stabilizátoru.
  7. Také jsem v tom obchodě už něco kupoval, má tam slušný výběr.
  8. Měl jsem podobný problém s klíčem pro OII, napětí baterie CR2032 naprázdno OK, při zmáčknutí tlačítka kleslo pod 2,9V, výměna za jinou, a OK.
  9. Mám tam zapojenou A7s, problém byl sehnat krátký kablík USB-C na USB mini, je to spínaná zásuvka, naskočí až po zapnutí zapalování.
  10. Když couvám dolů do garáže se zařazenou zpátečkou a sešlápnutou spojkou, tak při překročení určité rychlosti, než přejedu práh vrat, tak mi to už párkrát doslova zaduplo brzdu. Záleží na rychlosti, pokud jedu hodně pomalu, senzory řvou, ale k zastavení nedojde. Senzory registrují i obrubník za autem, tak vidí ten zlom příjezdové cesty, i když cesta do garáže je volná.
  11. Měl jsem doma nějaký miralon tlouštky cca 45-50mm, uřízl kostku, přilepil technickou páskou, stejná funkce.
  12. Construct namontovaný, cena za montáž v Porsche Brno-Slatina 1582Kč, Construct jsem si nechal poslat přímo tam do výdejny, ráno jsem jim přistavil auto, ve 14:00 hotovo.
  13. Construct jsem měl během 22let na 5ti Oktávkách v práci, nikdy se nezasekl, jednou, když mi klíč od Construktu odpadl od klíčů, a projel do drtiče odpadu(naštěstí auto stálo u výrobní haly - nebyl Construct zamčený), tak jsem chtěl udělat náhradní klíč - nikdo i se safe kartou, rezervním klíčem pro okopírování nebyl schopen klíč vyrobit. Nakonec pomohl jen originální výrobce. Pokud parkuji v garáži, je to blbost, ale když vyjedu do Polska, nebo jsem jezdil Bulharsko, Srbsko, Rumunsko, Bosna, tak doporučuji. Kolegovi chtěli ukrást novou Oktu i na ulici před domem ve Strážnici. Teď občas vyjedu na přivýdělek k důchodu Děčín, Praha , Opava, tak to rozhodlo.
  14. Objednáno, 31.8. jedu na montáž, pak dám vědět.
  15. Dík za info, zítra zkusím zavolat dealerovi.
×
×
  • Vytvořit nový...