Přejít na obsah

j.jack

Uživatel
  • Počet příspěvků

    29
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli j.jack

  • Narozeniny 10.6.1977

Oznámení j.jack

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. nezadal svůj status

  2. Kingdom of Heaven

  3. Do mé staré mazdy 626 jsem koupil AKUMU 60 ah,ale ta k...a odešla po 26 měsících,poté nákup aku Perion 61ah (střeva Varta ,ale ,cena mnohem lidovější na doporučení kamarádky co dělá v mototechně) a ta byla bez problemů až do prodeje auta.
  4. Čest,takže první garančka po 2 letech u fa. ACA OII 1.6 MPI 2007 ,QG1 najeto 24000km. Dodal jsem vlastní olej shell vx 5w30 longlife 5,5l + olej. filtr,pylovy filtr s uhlíkem. Materiál servis: brzdová kapalina 2ks čistič klimatizace 0,5ks drobny materiál Práce: vizuální kontrola dle longlife prohlídky výměna oleje+filtru (4,5l oleje) výměna brzdové kapaliny desinfikace klimatizace+výměna filtru dofoukaní pneu seřízení světlometů Vše hotovo za 2 hodinky,můj dohled přes okno,na dilnu mají zakaz pouštět. CENA 1808,- Kč
  5. V roce 2007 CZ-SK-HU-SRB-Bulharsko (Pomorie) ,asi 1550km cesta 27 hodin. V roce 2008 CZ-SK-HU-SLO-CHorvatsko(Dolac) ,asi 1000km cesta 12 hodin.
  6. Jsem rád,že nemá světla z SII. Jinak by zase všichni jen nadávali,že je to jen menší kopie Supa. Co se povedlo ,je nápis "Octavia" v předních světlometech.Hlavně to zase nesmí přehnat s cenou vozu,jak mají ve zvyku.
  7. O žárovkách tady bylo už napsáno opravdu moc,je fakt ,že kokta 2 nesvítí zrovna super(halogeny).Pro toho kdo nemá xena a než do ní mastit uni přestavbove sady nebo 100W,je asi nejpřijatelnější koupit kvalitní žárovky(piaa,philips,osram).Já jsem dal H7+H1 osram night breaker (cena sice 1000kč za 4 ks), ale konečně už něco v noci vidím.
  8. Na starém autě jsem z.stěrač neměl (magda sedan).Jezdil jsem s ní 9 roků.Kupoval jsem koktu 2 a jedna z podmínek byla taky zadní stěrač.A PÁNOVÉ DOBŘE JSEM UDĚLAL.Kdo ho nemá tak tvrdí,že je na nic a kdo ho má tak je spokojený.Každý má jiný pohled na věc.Pokud kupuješ nové auto,tak určitě stěrač ber.Já jsem rád,že ho mám a to je na 100%.
  9. CHLAPI TADY JE KONEČNĚ TA 251 OD SONY (trošku je umatlane to doladím,až zitra)
  10. NO JO DNESKA DOSTANE ŘIDIČÁK KAŽDY DEMENT A PAK TO TAK VYPADÁ JAK NA wRC NEBO F1,ALE NORMALNÍ PROVOZ JE O NĚČEM JINÉM... http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=26443
  11. j.jack

    bmw 330d

    VIDEO JE STALE AKTUALNI.JSEM DOCELA RAD,ŽE MATE STEJNÝ NAZOR JAKO JA.NIKOMU NEPŘEJU NIC ZLEHO,ALE TEN ...bože moderator promine TEN PARCHANT BY ZASLOUŽIL TATRMANA 815 ČELNĚ.MUŽE JEZDIT TŘEBA JAKO SUMACHER,ALE AŽ VEZME NEKOHO NA DRUHÝ BŘEH (rejpalové... někdo z rodiny) co potom zmeníte názor?JSEM BOREC F1 TAK JDU NA OKRUH A NE TAKOVOU PRASARNU NA OKRSKÁCH.NORMALNÍ ŘIDIČ DOSTANE DVOJKU ZA 55 VE MĚSTĚ A NA TAKOVE PARCH...Y NENÍ METR NEBO CO? VAŠE NÁZORY...
  12. j.jack

    bmw 330d

    Doufám,že to tu už někde není,ale to musíte vidět
  13. ALE VYSEKA,BOHATEJ TATÍNEK TO ZAŘÍDÍ.TADY BY POMOHL JEDINĚ JUDGE LYNCH !!!
  14. To je fakt problem velkych měst,nevím jak je to se sklem u xen jak se da lehce vyměnit, co třeba nechat vypískovat VIN na sklo reflektoru, už jsem to viděl u některych aut jine značky.Musíme to těm čorkařum co nejvíc znechutit (hlavně těm co se moc opalujou na sluníčku)
  15. j.jack

    Origo alarm

    Už se to tady někde řešilo,přesně si to už nepamatuju mam dojem,že ta ledka ve dveřích se chová jinak(nebliká)
×
×
  • Vytvořit nový...