Přejít na obsah

Iwoteck

Uživatel
  • Počet příspěvků

    53
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Iwoteck

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

4

Popularita

  1. Neboj se, pokud pravidelně jezdíš do autorizáku tak ti tu kulacni dají. Mám FII r.v. 2010 jednou měněné rozvody v záruce a před týdnem mi měnili podruhé protože byl řetěz (prodloužen) na 74.3 mm. No a za celou výměnu se vším všudy jsem platil 1935,- Kč, takže uplná pohoda.
  2. Zdravím, mohl by mi tady někdo "pověřený" napsat, co všechno obsahuje ta nejnovější opravná sada rozvodů ?! Díky.
  3. Zdravim panove,mam mensi poznatek ohledne chrasticiho retazu..Uz delsi dobu zkousim jednu vec a to ze kdyz zaparkuju auto a dam spatecku (kvuli uzamknuti zpatecky) tak se snazim aby se to jakoze neoprelo o zuby nebo jak bych to laicky nazval,proste ze to neni opreny o tu spatecku a kdykoliv to tak udelam tak nasledujici start je bez zarachoceni.Uz to zkousim delsi dobu a neco na tom je..Tot muj poznatek.
  4. No toto je uz muj druhy retaz ktery se menil nejak lehce po 30000 a tetkom mam 56000 takze ani ne tricec na stavajici retaz..Conke na tom se*e je ze cele auto je perfektni,vpodstate do toho liju jenom benzin ale pak to musi pokazit vec jmenem rozvody..
  5. Tak jsem vcera dovezl auto ze servisu,merili mi ty rozvody a namerili "samozrejme" 72 mm..Me by zajimalo jestli to tady nekdo vi jaka je puvodni delka noveho dilu ?! Abych si mohl porovnat za jak dlouho se mi retizez povytahnul..
  6. Tak jsem dneska odvezl auto do pravidelnou serv.prohlidku a krom standartni prohlidky jsem zabrousil do onlibeneho tema "rozvody" . Mam najeto 60 tisic a jednou menene rozvody v roce 2012..No a kdyz se tak bavime tak mi rika ze stejne ty rozvody budou porad rachtat,ze je to ciste vec napinaku a jinak to nebude a od roku 2012 jsou pry nejnovejsi a finalni rozvodovy sady kde se meni i to spodni ozubene kolo coz nevim protoze kdyz mi je poprve menili tak nic o novem ozubenem kole nerikal.A nakonec rika ze normalni vymena rozvodu stoji kolem 6000 ale ze se meni i to spodni kolo tak to bude rozhodne financne narocnejsi tak doufam ze pripadne Bolka zaraguje a jako vernemu zakaznikovi da dobrou kulanci..Ve ctvrtek si jdu pro auto tak uvidim.
  7. voodoo123 : Dik za popsani daneho problemu..Ted je mi vse uplne jasne
  8. Jasny ze se tam tlakuje olej a trva to ty 3 sekundy zhruba ale proc to dela nepravidelne ?!
  9. Nazdar chlapi,nejak tak premyslim nad tym "rachocenim".Jezdivam jen o vikendech bo mam praci hned u baraku a neni mi jasny ze po jednom tydnu nastartuju a zarachoti to jak prase a dalsi vikend nastartuju a krasnej start bez zarachoceni..Vzdyt ten olej z tojo napinaku vytece stejne ne ?! Nejak tomu nechapu..
  10. Iwoteck

    Rezavý výfuk

    Nastesti jen ten vnejsi plech,vypada to dost blbe a v listopadu jedu poprve na technickou tak at nemelou blbosti ze to mam popraskany..
  11. Iwoteck

    Rezavý výfuk

    Diky za odkaz a je ja mam 1.2 tsi a tam zadnej takovej neni,je to jedno jestli tam dam z htp ?!
  12. Iwoteck

    Rezavý výfuk

    Chlapi,mam dotaz..Kolik stoji zadni dil vyfuku u Fabie 2 ?? Mam namysli origo a zadnou cinu..Mam na tlumici par prasklin tak premyslim ze ho vymenim..
  13. Japato: Jak ti to vyslo financne,kolik jsi za vse platil ?!
  14. Pitris.K : dik za zkusenost,prave se rozhoduju jaky kotouce a desky koupit..Tak do TRW nepujdu. A ma nekdo zkusenosti se ZIMMERMANN ?!
×
×
  • Vytvořit nový...