Přejít na obsah

bady11

Uživatel
  • Počet příspěvků

    18
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení bady11

Nováček

Nováček (1/14)

1

Popularita

  1. Ahoj. Já mam podobnou zkušenost jako MILAN6. Koupil jsem u OMV ten MaxMotion Diesel a super. Je to nafta bez řepky a jinech bordelů a četl jsem, že se sem dováží z Rakouska. Motor se neskutečně uklidnil a zkoušel i kamarád na Seat Leon a také pozoroval. OII 2008 1,9 PD
  2. Ahoj všichni, prosím o pomoc. Opět se mi rozsvítila oranžová kontrolka oleje s tou vlnovkou ve spod. Po otevření kapoty a kontrole oleje, zhasne. Za nějaký čas opět svítí. Olej je v pořádku. Dokonce jsem ho před cca 2. měsíci měnil a přepnul jsem na budíkách (pomocí toho čudlíku) na pevný interval výměny oleje z LongLife, tak nějak tuším, aby to s tím přepnutím nesouviselo. Mám Octavia II, 2008 1,9 TDI PD.
  3. Ahoj, potřebuju poradit. V jednom časopisu jsem četl, jak orientačně zjistit stav dieselu a sice dle přefuku z karteru - buď plnicím hrdlem nebo kolem měrky a jinak to tam vysvětleno nebylo. Mám kolem víčka plnění trochu oleje a jakoby to tam foukne, když motor vytočím. Všiml jsem si toho, když jsem byl na emisích a točil to tam do červenejch. Můžete prosím poradit. Děkuji moc.
  4. Tak se konečně uzavřel můj příběh s cukáním auta. Nakonec to opravdu byl dvouhmoťák a musel se vyměnit i s celou spojkou. Snad už teď bude klid.
  5. Já ani nevím na kolik to vyšlo, protože k tomu mám na rok nějakou záruku a platil jsem pouze 20% ceny dílu, což bylo asi 320 (dle toho snímač stojí cca 1600 a práce nevím). Jenže stějně to nepomohlo a cuká to stejně, ale vykoumal jsem, že když to pořádně projedu a nebo po delší cestě se ten chod na volnoběh výrazně uklidní. Takže jsem řekl hovno a odvezl jsem jim to tam zpět a objednali mě. Ve středu to tam vezu, tak pak dám zase vedět, jak jsem dopadl, ale vyhrožujou, že teď už to musí být setrvákem.
  6. Ahoj chlapi, tak jsem dneska dostal auto zpět a cituji: "Provedena výměna snímače vačkového hřídele, provedena kontrola chodu motoru a po opravě bez závad"
  7. Tak jsem to nakonec odvezl do autorizovaného servisu (prodejna kde jsem to jako ojeté kupoval) a tam diagnostika ukázala "Vadný snímač polohy klikové hřídele" Ve středu mi ho budou měnit, tak pak napíšu zda to bylo ono.
  8. Ještě podotku, že je to citelné a cuká celé auto a je to cítit i přes sedačky, jak vám to zavibruje do zad.
  9. Ahoj chlapi, potřebuju poradit. Ohřáté auto na volnoběh cuká. Vždycky jakoby zavibruje, ale otáčky nekolísají. Už to pozoruju delší dobu, ale teď se na to vyloženě soustředím. Mám to asi tři týdny a diagnostika nic neukázala. Strašně mě to točí a každé zastavení na červenou nadávam. 1,9 TDI PD, rok 2008 a 105000 najeto. Děkuji.
  10. Auto nekouří vůbec a když jsem to rozebral, tak olej nevytekl, ale trochu ho tam bylo. Koupil jsem to před 14ti dny a mam najeto 105 000 (rok 2008), tak snad to vadné turbo nebude.
  11. Ahoj, potřebuju poradit. Po delší cestě se mi pod spojem té silné hadice (asi na vzduch) objevuje trochu oleje. Není to moc, ale ruku si o to ušpiníte. Tak jsem jí rozpojil, vyčistil a pořádně napasoval zpět, tak doufám, že to už bude v pořádku. Můžete poradit co by to mohlo být a zda se v té hadici může olej objevovat. Díky moc za radu.
  12. Ahoj, chci se zeptat, jak ošetřím navrtanou střechu při dodělávání hagusů. Chystám se na to a z téhle věci mám strach, aby mi tam neteklo a nekvetlo to. Někdo tady psal silikon. Díky za radu.
  13. Ahoj, potřeboval bych prosím poradit. Dneska mi na křižovatce chcípla moje dieselová Oktávka II (mám ji týden) a tak jsem rychle nastartoval znovu, abych projel křižovatkou a najednou auto začalo pískat a rozsvítila se mi oranžově kontrolka posilovače a po cca 10 vteřinách jízdy zase zhasla. Znamená to nějaký problém? Jsem z toho auta nějakej vyplašenej, tak se nezlobte. Díky za rady.
  14. Ahoj, Potřeboval bych poradit s ruční brzdou a doděláním Jumbo boxu. Prolezl jsem cele fórum a celkem se tu názory rozchází. Potřebuji tedy novou ruční brzdu celou, nebo jen rukojeť a nebo se stará plastová dá oříznout? Příští týden se na to chystam, už mam nastudovaný návod z a tak mam strach, aby mě ta ruční brzda nějak nezaskočila. Díky moc za radu
×
×
  • Vytvořit nový...