Přejít na obsah

Martin_SII

Uživatel
  • Počet příspěvků

    24
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Martin_SII

  1. Ahoj, Nema nekdo ke stazeni TPI 2025206 ? Diky
  2. Dobre odpoledne. Jak mam vypalit mapy na CD, aby Amundsen nepsal, ze je to kopie a vysunul CD?
  3. Auto rezave neni. Je to kombinace tmave barvy, trocha spiny a nekvalitni fotka z mobilu. Diky za cislo.
  4. Dobrý večer, potřeboval bych zjistit číslo chybějícího krytu. Je to na pravé straně před zadním kolem. Diky
  5. Po ujeti necelych 1000km byla hladina oleje na spodni rysce, tak jesem dolil pul litru mezi rysky. Po konzultaci se servisem mam pockat, az s jistotou prekrocim pul litru a prijet na vahovou zkousku.
  6. Nebyl jsem zvykly u zadneho auta dolevat olej. Nejvic me stve, ze prechodem na pevny servisni interval se deaktivuje upozorneni na nedostatek oleje. V servisu mi to nerekli a v navodu jsem to nenasel.
  7. Mam uz CDAA. Auto je jeste rok a pul v zaruce, tak muzu zkusit reklamovat, kdyz se to zhorsi. Jaka spotreba oleje je na reklamaci? Podle navodu je normalni 0,7l na 1000km, to se mi zda uz moc.
  8. Ahoj. Jak jsou na tom vase 1,8TSI se spotrebou oleje. Po 7tis. km jsem pod ryskou. Dolil jsem 4deci, ktere zustali po servisni prohlidce, ale nestaci to. Je to normalni? Jezdim vetsinou kratke vzdalenosti 5-10km.
  9. Ahoj kluci. Zacina me trapit KESSY, chytnu na kliku a nic, potom zkusim kliku u spolujezdce a taky nic... musim vytahnout klice a odemcit dalkacem. Se zamykanim problemy nejsou. Vsimnul jsem si, ze kdyz chytnu na kliku, tak dioda na klicku zablika, ikdyz se auto nechce odemknout. Znamena to, ze auto se nepozna s klicem? Muze byt slaba baterka v klicku?
  10. Opraveno vymenou snimace hladiny paliva a tesniciho krouzku. 1K0919673AG a 1K0919133D Tohle je napsano v predavacim protokolu. Ted je to 2mesice a 3tis. km bez problemu.
  11. Martin_SII

    Palivoměr

    Ahoj Superbaci. Dnes mi několikrát spadl palivoměr a v MAXIDOTU zmizel dojezd. Po nastartováni je vždy chvili vše OK nebo ručička ukazuje plnou nádrž, ikdyž to není pravda. V pondělí se chystám na reklamaci a rád bych se na ně trochu pripravil.
×
×
  • Vytvořit nový...