Přejít na obsah

PropeThy

Uživatel
  • Počet příspěvků

    92
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem PropeThy

  1. Ano mám chip od SGS Motorpower auto jede výborně ale spotřeba lehce stoupla. No já dal i větší kola, takže jedno k druhému... Ale jízdní vlastnosti jsou fakt lepší. Ničeho se neboj a pokud se má něco pokazit, tak se tak stane i bez chipu... To se stává a stávat bude...
  2. Může mi někdo potvrdit, zda chrom lišta u zadních dveří je součást toho malého zadního okna u liftbacku facelift? Přední a zadní dveře jsou jen na výměnu chromové lišty ale ta zaoblená část by právě měla být jako celek malého okýnka... Případná záměna za černou (dechrom) by byl výměnou kus za kus? Díky.
  3. Mám nově Continental PC6 v rozměru 225/40 R18 a jak psal kolega výše, také při dešti na dálnici to bylo znát, že to podkluzuje. Jsem jel cca 100 a když přede mnou auto uhlo, zrychlil jsem a úplně to začalo podkluzovat. Tohle jsem teda ještě nezažil a vůbec jsem z toho neměl a nemám dobrý pocit. Asi můžu být rád že jsem tohle zažil na dálnici a na rovince, v zatáčce někde na okresce bych taky mohl skončit ve škarpě... Kola jsou správné nahuštěná, obutá, vyvážená, najeto asi 500 km. Co s tím? Víc zajet nebo raději koupit jiný?
  4. No tyhle podobný zvuky bývají i od spojky. Vůle v lamele či co.
  5. Díky za info. Taky jsem si až teď všiml doplnění....
  6. Díky díky za objasnění. Takže máš na zimu pneu 225/45 R17 91V i když máš v VTP - W? To je dáno tím, že se u zimních pneu může použít rychlostní index o třídu níž? Ale u zimních pneu je i hodnota - H? Takže z hodnoty W můžu max na hodnotu V nebo až na hodnotu H? Vím, že se ptám jak blb ale hledal jsem tyto informace 2 dny na netu a nejsem z toho vůbec moudrý a rád bych to pochopil správně.... Dikec.
  7. Děkuji za odpověď, nicméně jsem měl za to, že abych mohl použít zimní pneu, musí u rozměrů kol a pneu být nápis M+S. Tím je přeci označována zimní pneumatika. Když tam tato značka není, mělo by se tedy jednat jen o letní pneu. Jako rád se budu plést, jen mi to nejde do hlavy. Nebylo by jednodušší teda mít všechny rozměry bez teho M+S a brát to tak, že si majitel sám může zvolit, co chce?
  8. Pánové, dokážete mi poradit? Na léto jsem měl 17 Triusy s 225/45 pneu ale rád bych si je nechal na zimu. Jenže ve VTP nemám k těmto kolům možnost (M+S) zimní pneumatiky - bod 20-21. Jde to nějak vyřešit? Díky...
  9. Díky, už jsem se k tématu nevracel ale zjistil jsem si co a jak. Každopádně díky za snahu. Zatím se problém znovu neobjevil ale jsem s tím smířený, že to časem bude na výměnu.
  10. Vracím se k dotazu. Do servisu jsem ještě nejel nicméně jsme zjistil, čím se ten zvuk objevuje. Při zapnutí vyhřívání čelního skla. Abych to upřesnil, měl jsem zaplé i vyhřívání sedadel, volantu apod. Ale jakmile jsem zapl vyhřívání skla, začalo to. Takhle laicky mi přijde, že vysokým odběrem proudu na vyhřívání už nějaká součástka u motoru "naříkala" že je toho na ni moc. Ale co?
  11. No bezva, při 36 000 už odchází... No, zajedu do servisu, co mi na to řeknou. Díky.
  12. Dnes jsem si všiml divného zvuku z motorového prostoru ale nejslysitelnejsi je od kola, viz video. Nevíte co by to mohlo být? Díky za radu 20211128_150501.mp4
  13. Když člověk nespěchá...
  14. Tohle určitě není z výroby, takže jsi několikáty majitel a předchozí majitel tam dal tyhle kola, která holt nejsou dle VTP.
  15. Prosím zdejší profíky, nevíte, jaká kabeláž je vedena do toho světla ve dveřích? Nemá někdo technické informace, návod a číslo dílu? Děkuji.
  16. Ač jsem to dával do svého příspěvků k vozu, přidám to i sem, jelikož se to tohoto týká. Ja nechtěl riskovat případnou reklamaci z Aliho, tak jsem šel do jiného dostupnějšího provedení. Výroba Milotec, to asi stejně většina pozná ale ještě jsem to na žádném autě neviděl. Ne, že by to nikdo neměl ale asi to není tak lákavé pro všechny. Minimálně máte představu jak to vypadá na autě, pokud by se vám to také líbilo.
  17. Ok, no zkusím koukat po autech a pokud na něj narazím, přidám foto. Viděl jsme to na více autech, proto jsem předpokládal, že je to originální díl.
  18. Díky za odpověď ale domnívám se, že to není ono. Objednával a dnes jsme byl vyzvednou z Škoda eshopu díl pod číslem:5E5071605B. Jenže jsem to vrátil, jelikož přesahuje přes kufr tak o 2 cm. Viz foto. Cena za něj je 1918 a pak je tam dražší, cena cca 2246 pod číslem: 5E5071605A. Jelikož je dražší, předpokládám, že tma bude více materiálu a tudíž bude ještě větší než na obrázku. Pro lepší představu přikládám lehce upravenou fotku, jaké křídlo hledám. Opravdu to má být zároveň s hrabou kufru, viz foto 2.
  19. Zdravím. Hledám a stále nenacházím jeden druh spoileru, křídla, odtrhove hrany, lipu, prostě nevím jak to nazvat 5 dveří. Na Škoda eshopu a u jiných prodejců se prodávají hrany, které jsou vyvýšené, přesahují přes hranu kufru ale tohle já nechci. Domnívám se, že už se to neprodává a mohlo to být u aut kolem roku 2014, 2015. To co hledám a ani na fotkách u vašich aut to není vždy jasně zřetelné, je hrana spoileru, která je zároveň s hranou kufru, do výšky to je tak půl až centimetr vysoký. Špatně se to popisuje, proto budu rád za fotku a pokud se najde někdo, kdo to pochopil, budu rád za číslo dílu. Děkuji.
  20. Tak po delší době jsem se odhodlal. Původně měla být jiná barva ale nakonec jsem šel do bílé. Decentní, ne příliš výrazná, neurazí ale zase moc nenadchne... Každopádně jsem se chtěl odlišit.
  21. Zdarec všem. Chci sundat všechny 4 kola a potřebuji poradit. Místo, kde mám zvedat je mi jasné ale řeším jiný problém. Můžete mi prosím poradit, kde nejlépe vložit mezikus na podvozku, když chci podepřít auto bez kol, aniž bych něco poškodil? Nemohu najít žádnou fotku podvozku, aby bylo možné přesněji ukázat. Možná někdo z vás má foto a poradí. Děkuji.
  22. Sice se to není otázka na mě ale celková doba od připojení telefonu do kabelu až po navigaci trvá do 10 - 15 sekund. Následně už člověk může zadat cilovou cestu i přes hlasové zadávání. Ja originál navigaci nechtěl, slyšel jsem různé ohlasy a ten smartlink je prostě super věcička... Dokonce to čte zprávy z SMS, messengeru apod.
  23. @Devil... Zhruba od Února. Zatím drží. Nicméně, pokud začnou dělat problémy, tak dát 20 korun za novou není problém. I kdybych to měnil jednou za rok, tak furt si myslím, že to vyjde levněji. Nevěřím, že dražší vydrží o tolik déle, aby se vyplatilo do nich investovat podstatně více peněz.
  24. Koukám, že se to tu stále řeší... Úplně obyčejné ledky za pár korun. Celkově auto za cca 150 korun a na fotce chybí asi 3x Led s CANBUSEM. Přidám pár fotek, jak to svítí v noci. Chyby to nehází, nikde nic nebliká a ani nesvítí zbytkový odpor.
×
×
  • Vytvořit nový...