Přejít na obsah

m.martin

Uživatel
  • Počet příspěvků

    11
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

626 zobrazení profilu

Oznámení m.martin

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Tak jsem se pokoušel dostat k těm konektorum pojistek a moc daleko jsem nedošel. Povolil jsem ty šrouby po stranách a tím se mi teda uvolnil celý ten blok s pojistkama, ale nedařilo se mi ho nijak vyndat nebo alespoň otočit zadní stranou ven. Na pravé straně mi překáží výdechy od topení (s těma se mi teda nakonec podařilo alespoň trochu pohnout aby tolik nepřekážely) a na druhé straně překáží asi řídící jednotka nebo co to je. A taky jsou k těm pojistkám poměrně krátké kabely, takže tím je manipulace s celou pojistkovou skříňkou celkem dost omezená. Trochu se to bojim víc rozebírat abych to pak dokázal dát zase dohromady :-( Máte někdo nějaký tip jak se k tomu nějak rozumně dostat? A ta konektorová dutinka vypadá jak? Abych věděl co mám koupit. A ještě bych potřeboval najít nějaké vhodné místo kde se připojit na kostru. Zásuvku mám v plánu dát do té malé přihrádky co je vlevo pod volantem. Koupil jsem si trojzásuvku s USB, která se do té přihrádky akorát vejde.
  2. Předpokládám správně že když zapojim zásuvku do pojistkové skříně na pozici 25, na které je normálně vyhřívání sedadel, které nemám, tak by zásuvka měla být pod napětím pouze při zapnutém zapalování? A ještě jeden dotaz. Abych se u pojistek dostal ke konektorum tak musim vyndal celý ten blok s pojistkama? Co jsem to předběžně zkoumal tak předpokládám že po povolení těch dvou torxů po stranách by to mělo jít celé vyndat směrem k pedálum.
  3. Tak je to opraveno. Byla to opravdu přelámaná kabeláž v průchodce u pantu dveří kufru.
  4. Tak přibližně v jednom z 20 pokusů se to podaří zabouchnout. Takže do pondělí už to vydrží a pak s tim zajedu do servisu. Zjistil jsem že přestal chodit i zadní stěrač, takže si myslim že chyba bude nejspíš někde v kabeláži
  5. Dneska se mi nějak rozbil zámek u pátých dveří. Najednou nejdou zabouchnout, vůbec se nazacvakne zámek. Nevíte někdo co s tim? Potřeboval bych to nějak zavřít, nemám garáž a na ulici otevřený auto nechávat nechci. Nebo nevíte někdo o servise, který má otevřeno i v sobotu odpoledne v okolí Hradce Králové?
  6. Teď se mi stalo že při přehrávání CD (které v rádiu bez problémů hrálo víc než rok) se přehrávání zastavilo a na displeji ze zobrazio "NO CD". Problém je, že to CD teď nejde z rádia vůbec vyndat. Radio si stále myslí že tam žádné CD vložené neni, takže při stisknutí tlačítka pro vyndání disku to okorát opět napíše NO CD a nic se nestane. Nevíte někdo co s tim, nebo alespoň jak dostat ten disk z radia?
  7. Uvidim jak dlouho to vydrží.. Nejslabší místo mi přijde okolo uchycení ke středovému tunelu, zbytek si myslim že by mohl něco vydržet. Jinak opěrka je super, ani při řazení mi nepřekáží, takže si na ni asi rychle zvyknu Ještě přemýšlím že bych vyměnil celý středový panel za černý. Mám totiž světlý interier (který se mi mimochodem moc nelíbí ) a loketní opěrku mám tmavou, takže bych to alespoň v tomhle místě chtěl sjednotit do tmavý barvy. Netušíte někdo kolik ve škodovce za tenhle díl budou chtít?
  8. Přidávám foto dílu.. Fakt je to celý z plastu, jenom část ke které se přidělává vrchní část opěrky je lehce vyztužená kouskem plechu
  9. Už to mám namontovaný, ale ještě to budu rozebírat.. Ještě před montáží jsem stihnul ztratit jeden šroubek tak ho musim dokoupit. Až to rozeberu tak to nafotim
  10. Máte všichni ten díl který se přidělává ke středovému tunelu kovový nebo ho má někdo stejně jako já plastový (u origo opěrky). Ten plast sice vypadá docela masivně, ale kov je kov. Nevíte někdo jestli se to dá koupit jako samostatný díl a kolik to případně stojí. Třeba to vydrží, ale rád bych věděl co mě čeká kdyby to třeba prasklo.
  11. Začalo mi na roomsteru zlobit stahování (i zavírání) oken. Když dommáčknu tlačítko do druhé polohy pro úplné otevření okna tak okno nesjede dolů. Musím tlačítko držet po celou dobu stahování. Nejprve to začalo zlobit u spolujezdce a pak i u řidiče. Nemáte někdo zkušenosti s opravou? Stačí vyměnit tlačítka nebo bude problém nejspíš jinde?
×
×
  • Vytvořit nový...