Přejít na obsah

Joe1

Uživatel
  • Počet příspěvků

    24
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Joe1

  1. Mám taky DQ500 140kw a chová se stejně, tak jak popisuješ - asi to bude vlastnost DQ500. U Passata DQ250 při rozjezdu na volnoběh řadí na dvojku.
  2. Joe1

    Hučí podvozek

    Včera jsem auto pořádně provětral a hučí pořád - ložiskem to není.
  3. Joe1

    Hučí podvozek

    Zdravím všechny, tak jsem zjistil, že bylo špatné levé zadní ložisko - pro jistotu jsem nechal vyměnit obě. Zatím to vypadá dobře - nic nehučí, ale ještě to musím pořádně projet...
  4. Joe1

    Hučí podvozek

    Ještě jsem vysledoval, že to jde od levého předního kola. Mám podezření na ložisko...
  5. Joe1

    Hučí podvozek

    Tak úplně stejný zvuk to vydává i mě - 17" kola, nové pneu Goodyear EAGLE F1 ASYMMETRIC 2. Děje se to při vyšších rychlotech 140 a víc. Nikdo neví?
  6. Byl by někdo ochoten mi zaslat fakturu za výměnu rozvodů (samozřejmě bez osobních údajů)? Ať mám aspoň něco v ruce, až se s nima budu dohadovat o ceně.
  7. Chlapi, kdo z vás byl na výměně rozvodů za své? Dal jsem auto do servisu na Jarov, při dotazu na cenu výměny napínáku a řetězu z přijímacího technika vypadlo, že okolo 16.000.-Kč. Na kolik to vyšlo vás?
  8. Moje spotřeba je 7.41 dle tankování, PC kecá a ukazuje o 0.4 litrů míň. Styl jízdy - moc to nešetřím
  9. Tak úbytek chladící kapaliny vyřešen, byla to vodní pumpa...
  10. Joe1

    Pazvuky

    Konektor je cca zde: Musíš se podívat hodně z úhlu, abys ho viděl...
  11. Joe1

    Pazvuky

    Plastové obložení kufru jsem nesundával. Mezi sklo a ten plast jsem strčil srolovanou pásku (takovou tu pružnou gumu) a tím se ten konektor přimáčknul.
  12. Joe1

    Pazvuky

    Měl jsem podobný problém. Drnčel mi konektor co je napájení vyhřívání zadního skla.
  13. http://praha.idnes.cz/nakradli-stovky-navigaci-o-sve-praci-meli-muzi-peclivou-evidenci-pxx-/praha-zpravy.aspx?c=A130311_175434_praha-zpravy_zuf
  14. Díky všem za rady a postřehy. Jak jsem psal, někde ze předu motoru mi teče voda. Ještě je tu možnost, že to bude něco jiného... Zatim jsem neměl čas se na to pořádně podívat.
  15. Tak to vypadá, že mi taky odešla vodní pumpa. Pozoruji lehký únik chladící kapaliny někde ze předu motoru, kde se pumpa nachází. Psal jsem do autorizáku a odpověď: pumpa 4793 + 2045 Kč,- za práci. No děs! Nemáte někdo zkušenosti s pozáruční opravou? Auto má pravidelné servisní prohlídky, tak mě napadlo jestli by to alespoň částečně nešlo uhrát na nějakou kulanci...
×
×
  • Vytvořit nový...