Přejít na obsah

juanv

Uživatel
  • Počet příspěvků

    23
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli juanv

  • Narozeniny 1. Únor

Návštěvy profilu

1 544 zobrazení profilu

Oznámení juanv

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Zdravim, potrebuji poradit s brzdama u octavia 2. Uz se mi trikrat stalo, ze jsem proslapl za jizdy brzdovy pedal. Pri opakovanem seslapnuti vse ok. Spatne se to diagnostikuje, kdyz se zavada objevi nepravidelne. 

  2. Pořídili jsme auto z 3/2016 a k mému překvapení víkendový výlet 600km ukázal, že ta USB zásuvka LG NEXUS 5 s běžícím Android Auto opravdu nestíhala dobíjet. Věděli by specialisti zde na foru zda by šlo zjednat nápravu? Výměna nějakého dílu (teda doufám, že ne celého Columbuse... )?
  3. Znám stejný dotaz z ostatních modelů, ale chci se zeptat konkrétně na Superb MY2016: Aktuálně auto nemá řazení pádly pod volantem. Je možné a jak je nákladné to dodělat? Udělá to značkový servis, nebo je potřeba se domluvit s některým z místních odborníků? PS: DSG už auto má. To dodělávat nechci!
  4. juanv

    DSG6 vs DSG7

    Ahoj klubáci, koukám na ojeté S3 s DSG a trošku mi vrtá hlavou zda nepočkat, až do barzarů začnou přicházet modely se sedmistupňovými DSG. Testy a komentáře o utlumeném 140kw TDI jsem četl (naposledy i v testu bazarových S3 ve Světě motorů), ale co na to denní praxe? Měl někdo možnost přímého srovnání obou DSG převodovek v S3? Bude jedna z nich třeba komfortnější, tišší? Kdy poznám těch utlumených 400Nm v praxi?
  5. Díky za tip. Auto se začalo hlásit i na výměnu oleje tak to zkusím nechat udělat zároveň s tím.
  6. Ahoj, u naší OII 1.9TDI mě teď dvakrát během jednoho dne vyděsilo, že jsem při brždění prošlápnul pedál brzdy až na podlahu. Na druhé šlápnutí už brzdy fungovaly normálně, ale hoooodně mě to vyděsilo. Stalo se to poprvé (po 10 letech vlastnictví auta) a víc už se to neopakovalo. Auto jezdí na pravidelné servisy. Dneska na to koukal automechanik, ale nenašel nic - diagnostika, diagnostika ABS atd. Zná někdo podobný problém a co by mohla být příčina? Předem díky za názor!
  7. Jo, vidím to podobně. Asistenty si můžeme dokoupit, ale "procenta" v bezpečnosti posádky si nedokoupíš. Pořád se naštěstí bavíme o 90+ resp 85+, takže OK
  8. Překvapil mě rozdíl proti bratru Tiguanovi - tak nějak jsem předpokládal, že sourozenci dopadnou stejně a doufal, že větší Kokodák bude líp chránit posádku. Jsou to procentíčka, ale přesto... A stejně po něm budu dál pokukovat - přece jen člověk sedí o 10 cm výš než okolní provoz, což dává příjemný (falešný?) pocit bezpečí.
  9. juanv

    Octavia III SCOUT

    Máte někdo představu proč tento Scout tak žalostně selhal? Vždyť se ty zadní kola ani nehnuly. Elektronika? Chyba z výroby? Nebo má Haldex obecně problém když není na jedné nápravě vůbec žádná trakce?
  10. Ahoj, Yetakem jezdím 3 roky a tři dětské sedačky jsem tam za tu dobu naštěstí musel dávat jenom párkrát. Jak říkáš: Jde to opravdu pouze na pasy, na isofix zapomeň a ještě by jsi mel velmi dobře vybírat sedačku (některé jsou užší). My máme dvakrát nějaký Roemer, které vždycky musím vyndat z isofixu, aby se doprostřed vešel alespoň podsedák. :-( A to nejdůležitější na téma Yeti jako rodinné auto? Kufr! Máme najeto 50 tisíc napříč Evropou a balení je pokaždé velmi napínavé. Většinou ale manželka stejně přinese ještě jednu tašku, která se už do kufru nevejde. Asi mi to dělá schválně. :-) ...asi je to ale off-topic, protože ty už jsi rozhodnut. (kufr samozřejme pouze s lepicí sadou, jinak by musela být rakev na střeše cely rok)
  11. Škoda forever :-)

  12. Zdravím vespolek, při poslední návštěvě myčky mě napadl v souvislosti s naším oblíbeným modelem naprosto prozaický dotaz: Co RS limuzína se zadním křídlem a kartáčová auto-myčka? Typicky se jednou za čas stavím v Globusu a čistota je vyřešená (ruční mytí a leštění jelenicí už mám za sebou). Nemá s těmi kartáči problém zadní křídlo, nebo nemá naopak obsluha myčky problém s křídlem - že nechtějí auta s příčníky je tam dost důrazně napsáno. Díky majitelům jakýchkoliv aut s křídly za jejich zkušenosti.
  13. Hlavně by mě tady zajímaly názory současných majitelů OIII na "tu jejich" nápravu. Tak 90% zhýčkaných novinářů brblá na kliku, ale poznali by to, kdyby nevěděli, že tam je? Co řeknou majitelé, kteří měli OII a teď jezdí na OIII? Nechal bych hlasovat. Díky za názory!
  14. Proč restrikce? Chtějí zaplavit svět pouze kombajnama, nebo už není na liftbacky kapacita na lince? Nebo snad chce Škoda, aby jsme se postavili do fronty před Mototechnou a pak zapisovali do pořadníku....
  15. Ahoj, Novou RS považuju za velmi atraktivní a rád bych se na ní podíval "v reálu". Na škodováckém webu se zatím člověk k informacím o RS skladovkách nedostane - napište, prosím, kdo už viděl a jaký eReSo u dealera. V ČR. :-) Hezký den všem.
×
×
  • Vytvořit nový...