Přejít na obsah

svobodak82

Uživatel
  • Počet příspěvků

    12
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem svobodak82

  1. Nechal jsem si namontovat zatmavovací fólie a letošní zimu mi nešlo vyhřívání zadního okna. Je však divné, že na konektorech a vlastně po celé délce pásku naměřím 14,4 V a okno prostně netopí Může na to mít vliv ta folie? Má s tím někdo zkušenosti? Díky
  2. Sice chčije, ale to nic nemění na tom, že je ferda25 borec.

  3. Sice chčije, ale to nic nemění na tom, že je ferda25 borec.

  4. OK zkusím mu napsat, děkuji.
  5. Jasně, věřím a chápu, kamarád z fora taky spoustu dělal a bez problémů. S tímhle se prý ještě nesetkal. S touto chybou zkušenosti máš? Náhodou na Strakonicko se někdy nechystáš. Nebo někam poblíž.
  6. 130 km, zbytečně jet nechci, nějaká rada na dálku by nebyla? Proč tedy švagrovo bez problémů a moje login nepřijala. Klidně napiš do zpráv. Mám ve Vlašimi bratrance, nějak bych to musel zkloubit, ale nechystám se tam teď. Máš s tím již nějaké zkušenosti?
  7. Je to z ruky ( ale v nastavení to nebude, jelikož dnes nastavil O II švagrovy bez problémů a stejný postup u mě nešel. Švagrovi to login přijalo, mě nikoliv.
  8. Problém s nastavením. Jak jsem již psal, namontoval jsem páčku a kamarád z fora mi ji přijel nastavit. Bohužel tempomat stále nejde aktivovat. Zkoušeli jsme snad všechno možné. Pořád to hází chybu, že se musí počkat s aktivací loginu. Nemáte někdo zkušemosti s tímto problémem? Popřípadě, kde na jihu či západě Čech je škoda servis, kde maj nějakýho pořádnýho diagnostika? O Autospolu u nás si myslím svý. Nějaký zkušenosti z Klatovama, Strakonicema, Pískem nebo okolí?
  9. Tempomat stále nefunguje, co jsem komu udělal !!!!!!

  10. Řekne se vyměnit páčku a naprogramovat............ kde je kua problém :o(

  11. Tempomat jsem nikdy neměl. Jak páčku používat? Mám shora on a off a z boku +set a -res
  12. Takže nakodovat a vyzkoušet, jinak se to nepozná Mám doma kabel USB-OBD II a vag 309, to je asi slabota na takovouto věc co?
  13. Ještě dotaz na kontrolku, četl jsem že nefunguje kontrolka tempomatu až od modelové řady 07 je to tak??
  14. Škoda že bydlíš tak daleko, zajel bych. Musím sehnat někoho kdo je poblíž. Když mám tedy pal. PC tak není problém a musí to fungovat, po upravě přes diagnostiku?
  15. palubní pc mám čtu tvůj podpis, děláš to?
  16. Ahoj, mám OII combi 06 bez tempomatu. Jak složité je tempomat instalovat, nějaké rady nebo zkušenosti. Páčku mám již vyměněnou, stará ven nová s ovl tempomatu místo ní. Díky
×
×
  • Vytvořit nový...