Přejít na obsah

Puschkin

Uživatel
  • Počet příspěvků

    12
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

760 zobrazení profilu

Oznámení Puschkin

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Puschkin

    fabia axon

    Konečně rozumný názor
  2. Mám tyhle kola v 18ti palcích a věř mi, ty ten váhový rozdíl v autě nepoznáš. Měl jsem vyhlédnutá lehká kola, už nevim od koho, ale ta cena Byly nějaký kovaný, či co. 10 nebo 11 kilo v normálním osobáku není žádný rozdíl dle mého názoru.
  3. Jo, to je možný, že když se posadí hever mimo osu prahu, že to tak dopadne. Jinak si to neumim vysvětlit. Přece by nám nedávali inženýři ze Škodovky nefunkční, prahy ničící hever k autu, ne?
  4. Máte ještě někdo kromě mně zprohýbané prahy od heveru, nebo dělám něco špatně? Hever je originál a zvedám auto samozřejmě na místě označeném šipkou. Podle mně je materiál, z kterého jsou prahy vyrobené slabý na to, aby tu váhu unesl. Teď musím zvedat za nápravu hydraulickým heverem.
  5. Čau kluci, za jízdy se mi ozývá klepání jakoby od zadní nápravy a to od pravého kola. Tlumiče, ložiska, brzdiče ani výfuk to nedělá, měl jsem to na zvedáku a tyhle věci jsme zkontrolovali. Nenapadá vás, čím by to mohlo být? Nemohl by to dělat ten silentblok, jak je uchycená náprava k podvozku? Budu vděčný za každou radu.
  6. Puschkin

    Alu kola

    Tady jsou moje "loukotě". MAM 225/40 R18. Ještě o něco snížit a mohlo by to vypadat celkem fajn, co vy na to?
  7. Diky všem, měli jste pravdu, je to předehřev. A je to přesně ten, co máš ty, Pepo. Na víčku zásuvky je nápis DEFA,kterého jsem si předtím nevšimnul.
  8. No počkej, až dojde ropa Abych ti pak nedělal rozdvojku. Vyfotim, jen co bude chvilka času.
  9. Budu muset sundat nárazník, ale špatný by to nebylo
  10. Zdravim kluci, koupil jsem Octu z Deutschlandu a ta má v předním nárazníku (v mřížce) zásuvku na 220. Dostal jsem k tomu i šnůru, která se píchne přímo do klasické zásuvky. Nesetkal se s tím někdo z vás už někdy? Fakt by mně zajímalo k čemu to může sloužit. Napadlo mně třeba dobíjení, nebo přídavné napájení pro spotřebiče např. při kempování. Nevíte někdo?
×
×
  • Vytvořit nový...