Přejít na obsah

KillersMPL

Uživatel
  • Počet příspěvků

    58
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem KillersMPL

  1. Děkuji za rady. Koupím tedy Amundsen. Tam by snad neměl být problém.
  2. Chtěl jsem se zeptat jestli nebudu mít problém rozchodit nový Swing s dotykovou obrazovkou, když ho vyměním za normální Swing co mám v Rapidu MR2014.
  3. Tak včera převzatý Rapidek po výměně rozvodové sady, řetězu olejového čerpadla a hned i olejovém servisu. Připadá mi jak úplně jiné auto. Starty krásně tiché a zatím ani jedno zarachtání. Snad to i líp chytá. Aktuálně najeto 89000 km. :-)
  4. DLR přes mlhovky ti nepůjde. Odporuje to vyhlášce.
  5. Tak mi začal poskřípávat větrák až se přestal točit úplně. Na Vagu chyba větráku. Tak že šla palubka dolu a proběhla výměna. To byl horor najít všechny šrouby. Po šesti hodinách hotovo a v autě klid.
  6. Žlutý symbol olejničky znamená nedostatečná výška hladiny motorového oleje. Nízký tlak oleje je červená olejnička. Návod k obsluze strana 29a 30. Vypadá to na špatný senzor hladiny motorového oleje,
  7. Nedávno se mi stalo to samé. Žlutá olejnička a nápis zkontrolovat hladinu motorového oleje. Je fakt, že jsem stál v kopci. Dolil jsem olej a od té doby nic.
  8. Originální nápisy. Ale jsou už jednou sundaný.
  9. Měl bych prosbu, neví někdo čím přilepit nápisy? Zkoušel jsem oboustranku, ale je to nic moc.
  10. Taky mi to dělá. Někde jsem četl, že jen spojení s jednotkou airbagu může některé jednotky zničit. při montáži tempomatu jsem si zapnul zapalování při odpojeném airbagu a pak mi svítila kontrolka airbagu. Zkusil jsem se spojit s touto jednotkou přímo bez scan testu a šlo to v pohodě.
  11. Ano dá se to zjistit. Test akčních členů ti odhalí jestli je vůbec funkční.
  12. Myslím, že to nejde. Mě to funguje, že se kufr zamkne až po nějaké době. Ale stačí otevřít dveře řidiče a kufr se odblokuje.
  13. Tak jsem se dokopal dát kliky do laku a můžu jen doporučit. Je to nádhera. Koupil jsem už lakované jen v jiné barvě. V dílně přestříkal. Pak laborování s výměnou kde podle dílenské příručky to absolutně nešlo. Šroub jsem musel povolit o sedm otáček a pak to šlo nádherně.
  14. I v rádiu jde nastavit přední a zadní repro. Jestli nemáš ztlumený zadní.
  15. Tak jsem se konečně odhodlal zapojit tempomat 1.2 40kW. Díky za rady na těchto stránkách. Vše funguje skvěle.
  16. Chtěl jsem se zeptat. Dá se ve Vagu někde najít jestli jednotka přijímá signály od DO? Spároval jsem klíč dle návodu. Při tom je slyšet slabé cvaknutí v jednotce jako že přijmula DO, ale DO nefunguje.
  17. Na adrese 46, funkce 10, kanál 00 smazání klíčů. Pak kanál 01 přizpůsobení nových klíčů. A stále nic. Ach jo.
  18. Smazal jsem aktuální klíče. Zadal jsem, že chci přizpůsobit jeden klíč. Pak jsem do 3 sekund zmáčkl tlačítko zamčení. V komfortce to cvaklo jako, že reaguje na signál. Ale dálka stále nic. Staré klíče, když je vymažu přizpůsobím normálně, ale tenhle ne a ne.
  19. Ano na obou je 434 MHz. Jsem bezradnej.
  20. Zdravím. Potřeboval bych pomoc. Koupil jsem třítlačítkový vystřelovací klíč 1J0 959 753 AH. Zkoušel jsem ho naučit na originál centrál, ale nefunguje. Nevím proč. Při naučení při tom komfortka cvakne jako, že ho přijmula, ale klíč stále nefunguje. Mám Fabii r.v. 2006 a konfortku 6Q0 959 433 E. Oba staré klíče co mám přizpůsobím normálně. Neví někdo co s tím může být?
  21. Na první stránce je kódovací tabulka na BSG. Se na ní podívej, sečti si čísla u výbavy co máš a vlož tam výsledné číslo. Jestli máš všechno v pořádku a není chyba někde jinde tak to musí makat.
  22. Mám Fabia Hatchback. Kódování jsem tam měl 09358 a všechno mi fungovalo. Teď už tam mám jiné. Dodělával jsem vyhřívání sedaček a tažné.
  23. Zkus tam 09358, to by mělo být to základní co by jsi tam měl mít. Jenom jestli ještě máš ostřikovače světlometů přičti 256. Pokud máš vyhřívané sedačka tak přičti 32. A pokud máš tažné zařízení přičti 1.
×
×
  • Vytvořit nový...