Přejít na obsah

Jan Haša

Facebook Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Jan Haša

  1. Dík za fotku, fakt tam není nic vidět, ale ochota se cenní :-)
  2. Ahoj, tady ji prodávají přímo ve škodě: http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/dekorativni-folie-cerna-leskla-pro-rapid-5ja064317dx Akorát bych potřeboval vidět, jak to na tom bude vypadat. Abych ten vzhled spíš nezhoršil tuzingem :-)
  3. Díky moc za rychlou odpověď, a nemáš tam foto i na zadní část vozu? Moc dík
  4. Ahoj, už jsi sehnal foto lišt na denima? Taky o nich přemýšlím, ale nevím jak by to vypadala. Vůbec bych chtěl nějak změnit vzhled sedana denim, přijde mi dost ... neenergický:-). Když vidím ty krátké rapidy s polepy, to je úplně jiná liga:-)
  5. To bude naprosto skvělé koziš, díky a budu se těšit na resumé :-)
  6. Díky za soustu info. A určitě jsou to ty vstřiky? Kolem a kolem jsem dost četl že by to mohlo dělat čidlo teploty chladící kapaliny. Problém je opravdu jen v horku. Případně kde se dá takový vstřik koupit? A ty se musí kupovat zvlášť? Moc děkuji za info. H.
  7. ahoj, mám fabii (1.2 htp 47kw 2006) ve velmi dobrém stavu, 150 000 km, pravidelne servisovano v autorizovanem servisu. Jako nova. Akorat ted pri velkem horku stratuje az na druhy pokus. Mam immobilizer. V minusovych teplotach naskoci okamzite. Dekuji za odpoved, hledal jsem na foru 2 dny, ale podobne tema jsem nenasel. Honza
×
×
  • Vytvořit nový...