Přejít na obsah

Paule272

Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Paule272

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Hadičky nejsou prohozeny jedna je delší a druha je kratší.. A ty ukazatele na tom čerpadle mam proti sobě, takže bych řekl cajk. Už jsem přemýšlel nad servisem ale při škole na to moc nemám.. ve vagu jsem to nezkoušel, na esitronicu mě to napsalo chyb v odpařování paliva bo neco takového.. sonda za katalyzátorem, je to možný ale v tom připadě i katoš by to mohl být už je ten výfuk trošec děda po 290000km.. ale tož díky cením si každe rady díkec..
  2. Už jsem z toho fakt v koncích!! Jednoho dne jsem si vyčistil svíčky, po svíčkách jsem vytáhl čerpadlo a chtěl jsem vyčistit to sítko naspodu, pokud vím tak jsem to vrátil do původního stavu. A poté následovalo špatné startování, při studeném motoru startuju těch 10-15 sec. Tak jsem změřil vzdálenost svíček a měli 1.2mm koupil jsem nové BOSCH platinum plus s tím že to bude lepší a nic. píchl jsem to na diagnostiku a napsalo to něco v tom smyslu chyba v odpařování nebo vypařování paliva, zkušený mě řekl že mě necvaká elektromagnetický ventil tak jsem ho vyměnil a pořád to samé! tak jsem vytáhl palivovej filtr a je v pořádku.ale startování pořad to samé. A dokonce když jedu tak za jízdy mě prostě vyflusne motor nebo spíš jako kdyby tam nešlo palivo ale hned to zase naskočí. Po výměně svíček, elektromagnetického ventilu, kontroly palivového filtru, na 3x vytažené čerpadlo a zkontrolované všecko co se dá. a pořád nemůžu nastarovat na brnk tak jako dřív než jsem vytáhl to čerpalo. Ostatní mi říkají že když to dřív jelo v klidu než jsem já blbec vytáhl to čerpadlo tak chyba musí být v tom. A už fakt nevím co s tím!! ocenil bych jakou koliv radu, než se mi vysere baterka a nebo svíčky.
  3. Zdravíčko tak jsem se chtěl zeptat, když má sportovní filtr značky x za 500 má nějaký vliv na zlepšení chodu a výkon motoru když to vyvedu před ventilátor bo dolu na podvozek, a nebo ještě vedle mlhovky.. a mužu udělat redukci a nechat tam i original a do toho koupit vz. filtr od SIMOTA http://www.tuningshop.cz/sportovni-vzduchove-filtry/sportovni-vzduchovy-filtr-simota-skoda-fabia-1-4l-l4-diesel-2003-2010/ Díkec za radu.
  4. No tak to už se na to těším.. a ještě se zeptám jako rozvody by jste doporučil, na 44kw?
  5. Zdravím, dotaz. bude velký rozdíl když udělám rozvody po 283t. km ? bude to mít vlív na spotřebu a výkon?
×
×
  • Vytvořit nový...