Přejít na obsah

Garnett23

Uživatel
  • Počet příspěvků

    30
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Garnett23

  1. Garnett23

    Vibrace volantu

    Vyvážené pneu mám dobře.
  2. Garnett23

    Vibrace volantu

    Ahoj borci, prosím mám takový problém u mého Supa, přiznám se, že jsem to nečetl zde celé a nevím jestli na tento dotaz bylo odpovídáno, ale mám takový problém. Při rychlosti cca do 70km/hod cejtím vibrace od pravého kola, nicméně nejde mi to do volantu. Nevím co to může být, nemá někdo s podobným problémem zkušenosti? Nejsou nijak silné vibrace, ale prostě takové divné chvění od pravého kola jsem ihned pocítil. Je to pouze při malé rychlosti.
  3. Garnett23

    Kliky dveří

    Neví prosím někdo, jak je tam přidělaná ta plastová krytka zámku u řidiče? Nějakej debil mi jí šroubovákem urval a musím koupit novou. Tak jestli se tam nějak nacvakává pomocí paciček nebo jak je to tam vlastně udělané.?
  4. Děkuji za typy, podívám se a něco vyberu. Předpokládám že do Supa jdou tuším d2s
  5. Může mi někdo doporučit výbojky na Superba II 2008 rok výroby, čeká mě výměna, koukal jsem na ty strašlivé ceny. Rád bych si nechal doporučit.
  6. Mě se to jednou stalo u AUDI co jsem měl než jsem si pořídil Superba II, a stalo se mi to v Německu, kdy jsem omylem místo normální nafty natankoval tu jejich levnější, jenže ona je to nějaká bionafta. Po několika kilometrech začalo auto škubat, jelo na 3 válce a bylo to v pytli. Výměna vstřiků 80 tyček jen to hvízdlo. Tankuji pouze AGIP nebo OMV do Superba, opravdu je potřeba tam kvalitní naftu.
  7. Auto si kupoval od někoho nebo si první majitel?
  8. Ahoj borci, mám také teď menší problém s DSG převodovkou, stává se mi, při automatickém přeřazení z 3 na 4 stupeň. Probíhá to asi tak, že při 3000 otáčkách přeřadí na 4 stupeň, ale otáčky neklesnou přeřadí se to opět do 3000 otáček ikdyž na plyn moc nešlápnu. Je tohle normální? V převodovce neškubne nic, ale přeřazuje to do stejných otáček.
  9. Díky za pomoc, co taková jednotka stojí?
  10. Ahoj chlapi, potřeboval bych poradit s následujícím. Dole přikládám jednotku u spolujezdce a typ rádia které mám v autě. Bohužel zkoušel jsem spárovat s telefonem Nokia Lumia 720 co mám a píše mi to zařízení není kompatibilní, co je prosím potřeba případně udělat či dokoupit? Rádio bez NAVI BOLERO. Omlouvám se, jestli je nějaké univerzální téma pro tyto problémy, ale nic jsem nenašel, pouze pro jednotlivé typy telefonů. Díky za pomoc
  11. Zdravím všechny, mám otázečku, nemá někdo tabulku kompatibiliti telefonů s GSM pro Superb II? Na stránkách Škoda nemůžu najít, budu moc vděčný. Díky.
  12. Já používám pouze protiskluzovou podložku, na které ho mám položený a ovládám přes Bluetooth.
  13. Díky za radu, nechám to tedy vyměnit i s pumpou. Nemůžete mi poradit někdo kontakt na někoho z jižní moravy, kdo dělá servis na Superby II? Nějaký zdejší uživatel třeba.
  14. Zdarec borci, chystám se na výměnu rozvodů u Supa II přesně tento typ, nemám představu o ceně, měl sem Supa I vyšlo mě to tam cca na 5000-7000. Je to reálné i u Supa II?
  15. SUP1, díky moc za typ, určitě to vyzkouším jak řikáš, samozřejmě žádné experimenty nehodlám dělat. Akorát mám ještě někdy jeden problém, že když vypnu motor vytáhnu klíček, tak rádio mi nezhasne a pořád běží a nejde ani ručně vypnout prostě nic. Takže musím odpojit baterii a zase připojit, aby se mi rádio vyplo.
  16. Zdravím všechny, co jezdí našima českýma škodovkama, mám takový problém s autorádiem a panelem mezi budíkama. Když jedu tak někdy se mi stane, že autorádio najednou samo strašně přidá hlasitost bez závislosti na zvýšení rychlosti nebo tak. To je problém číslo 1. Problém číslo 2, na panelu ohledně informací o autě mezi budíky, jak je úplně ta horní část s informací ohledně přehrávané hudební stanice, tak mi někdy zčerná a někdy zase funguje normálně, prostě jak se jí kdy chce. Bohužel když mi ta část zčerná, nemůžu ovládat rádio přes volant, ale musím přímo na rádiu, což mi někdy vadí. Neví někdo co s tím? Případně nesetkal se někdo s něčím podobným? Díky za radu, nenašel sem podobné téma, tak jsem založil nové.
  17. Nazdárek chlapi, nemáte někdo zkušenost s tím, jak jsou sedadla trošku někdy poškrábaná? Dá se to nějak nebo něčím zatmelit nebo dát trošku dokupy? Díky za každou radu, možná sem trošku naivní, že drobné škrábanečky nějak zacelím.
  18. Sháním origo textilní koberce do Superba I 2006 rok výroby, poradí někdo s dobrým a ověřeným e-shopem či prodejcem? Ideál morava.Díky
  19. Nazdárek kluci, asi to jsem nepatří, ani jsem tedy nenalezl téma samotná sedačka, ale chtěl jsem se vás zeptat, také se to teda týká sedačky, neřešil někdo, že se mu nevyhřívá část sedačky? Vyhřívá se mi pouze malá část a strašně pomalu se nahřeje, příčemž u spolujezdce je teplá 3x rychleji. Dokážu to sám nějakým stylem zpravit?
  20. No tak čidlo je vypadlé, vidím ho za mřížkou. Tak proto mi to neukazuje.
  21. Já to měl u známého v servisu. A nevíš kde ho najdu?
  22. Nazdárek chlapi, na přístrojové desce a v ukazateli teploty pod rádiem mi nesvítí teplota. Není možné, že je jen někde vypadlý kabel nebo něco? Nedávnou jsem vyměňoval nárazník přední na 2.5 TDi 2006 Superbu I a od té doby to nejde. Díky za info.
  23. Garnett23

    Alarm

    Ahoj kluci, ta dioda červená vedle rádia jak bliká, také poukazuje na to, že mám zamčená auto? Nebo je to autoalarm? díky za info
  24. Garnett23

    Baterie

    To jsem přesně potřeboval díky
×
×
  • Vytvořit nový...