Přejít na obsah

suchosl

Uživatel
  • Počet příspěvků

    14
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

1 784 zobrazení profilu

Oznámení suchosl

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

3

Popularita

  1. suchosl

    DPF

    Dobrý den, podělím se s vámi o aktuální zkušenost. Jezdím Yetinou 2,0 81kw, r.v. 2011, najeto 115 000. Je to služební a jsem domluven, že bude moje, proto to sleduji. Auto jezdí každý týden 2x70km a mezi tím poskakuje 30km. Před rokem nám při servisu přehráli řídící jednotku. V létě jsem si všiml, že auto regeneruje po 300km +/-,moc jsem tomu nevěnoval pozornost. V září při předjíždění auto spadlo do nouzáku, po napíchnutí v neznačkovém servisu chyba EGR ventilu. Kámoš mi nabídl, že ventil vyčistí, 5000 za práci + materiál. Protože je to služební tak auto skončilo ve škodovce. Tam chybu vymazali, poradily ať se tomu občas šlápne na pedál. Od té doby vypalování sleduji, abych měl přehled, vyfotím si tachometr. Auto stále vypaluje po 300+/- km. V listopadu mi vyskočila chyba motoru znovu, tak jsme to reklamovali v servise, byl jsem asi i hnusný. Na dotaz po kolika km to má vypalovat filtr mi nedokázali odpovědět, protože auto si to vyhodnocuje samo. A normální člověk to nesleduje. Zatím to skončilo tak, že mi na Škodovku vyměnily EGR ventil, já zaplatil olej, protože byl naředěný naftou. Mám to sledovat. Je to stejné, tak budu otravovat znovu. Překvapil mě přístup, auto po záruce. Tlačítko mi tam chybí, protože když se spustí regenerace a já vím, že ujedu ještě 3x 2-5km a potom jedu dlouhou trasu, tak je to někomu na facku. Auto se snaží po každém nastartování regenerovat, olej se ředí, filtr plní, já jsem nasraný.
  2. Mám 4x2 a udělalo mi to na zadních kolech letních. Ptal jsem se v Škoda servisu, tam mi doporučili změnit značku pneu, ale už neřekli jakou. Prej vyzkoušet. Jako důvod uvedli, že jezdím vzadu nenaložen. Dobrá blbost. Byl jsem na srazu Yeti a kontroloval zadní kola ostatních, nikdo tam tento problém neměl.
  3. yetina na Dakar http://www.senodakaru.cz/wp-content/uploads/2014/12/DSC08530.jpg
  4. Yetina je většinou jak rozjetý vlak, neovladatelná. Jindy jak myška, že o ní ani nevím. Ale v sobotu to bylo dílo. skoro tichá, plachá a nesmělá.
  5. Letos v březnu jsem projížděl okolo, když se dělo něco podobného. http://www.youtube.com/watch?v=eJ9THw0z6ag . Vím kde to je , ale mám jen dvojkolku, vyhodnotil jsem to, že mám terenní auto do města.
  6. Děkuji organizátoři, bylo to fajn!!!!
  7. Teď jsem to našel , na 99% 1x yeti a 2x posádka.
  8. Tak já taky ťukl zrcátkem do zaparkovaného auta, když jsem ho objížděl. rozbité zrcátko stálo 600+/-. Blinkr, byl lehce naprasknutý, ani tam nebyla dírka, ale po roce do něj natekla voda a blinkr je po smrti + 800. Tak pořádně prohlídnout at nedopadnete stejně.
  9. Teď jsem byl na vyměnu oleje, při té přiležitosti jsem nahlásil drobné nedostatky - 47000km Reznouci dveře a klepání od předního kola. Na záruku vyměnili spojovaci tyče stabilizatoru, dveře jsou také v řešení. Už neklepe
  10. Yeti na I-dnes http://auto.idnes.cz/skoda-yeti-facelift-0ow-/ak_aktual.aspx?c=A130813_154845_ak_aktual_fdv
  11. Tady je o tom článek a trochu diskuse. Píší tam i ti co s tím mají zkušenost. http://www.auto.cz/snow-socks-autoponozky-71568
  12. Zdravím všechny, bylo to příjemné odpoledne. Musím se omluvit za brždění kolony, ja blb si dal pivo, že bude řídit syn. Musel jsem ho krotit, protože má papíry od září a auto potřebuji. No co už. Tigříkovi dávám 1. A příště,když to pujde,dojedeme zas.
  13. Čau kluci, berete mezi sebe i uplně cizí? Jezdím taky YETInkou, 2.0 TDI. Přes Prostějov projíždím 2x týdně, teď v pátek jsem projel i tu zatáčku okolo Plumlovské přehrady , ale byl provoz a to auto předemnou jelo 70. Pokud by to vyšlo časově, tak bych nakoukl i za vámi?
×
×
  • Vytvořit nový...