Přejít na obsah

Hemyngvej

Uživatel
  • Počet příspěvků

    3
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Hemyngvej

  1. Hemyngvej

    Prevodovka 1.6

    Ahoj lidi mám problém nejspíš v převodovce (nedělá to stabilně jen občas) když jedu tak mě z pravé strany začne něco slabě klepat a to postupně roste. Někdy to doprovází kmitání volantu které občas přejde do takové intenzity že se rozkmitá celé auto do stran řadicí páka začne kmitat dopředu a dozadu a když vyřadím tak se to celé uklidní. Měl jsem to i ve škodovce u známého a jako napotvoru se to neprojevilo řekl mě že kontrolovali uložení motoru i převodovky, silentbloky, čepy, geometrii a nic.
  2. Tak se my dostalo vysvětlení (dal jsem to do autorizovaného servisu škoda) špatný snímač otáček posílal špatné informace ŘJ a ta se s tím nemohla srovnat.
  3. čau lidi včera jsem přijel na parkoviště vše v cajku. Cca po půl hodině jsem sedl do auta chtěl jsem nastartovat a nechytlo asi na po 4 chytlo a hned chcíplo takhle asi 2x. tak při dalším nastartování které trvalo tak 5-6 vterin jsem ho podrzel lehce pod plynem do mírného kopce jsem musel jet na 1 protože vůbec nešlo do otáček. Po rovině jsem se pak dohoupal domů vypadalo to jak když se nedostává paliva nemáte někdo nějaké podobné zkušenosti?
×
×
  • Vytvořit nový...