Přejít na obsah

manfroto

Uživatel
  • Počet příspěvků

    949
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    1

Vše zveřejněné uživatelem manfroto

  1. díky Sniper_2003 jenže moc k smíchu to tedy není..
  2. některá konkurence má víceprvek od 90kw,tak jsem si teď nebyl jist jak je to u OIII.. Jinak ta sleva je taky podle mne normální a všude mi ji dají jak píšeš,ale asi i daleko víc..
  3. běžná normální sleva,ne IČO.. od prodejny k prodejně se liší konečná dohodnutá sleva v %.. 1.4 tsi 103kw asi nemá zadní víceprvkovou nápravu?..
  4. cca 510 tkč s dopravou a pojištěním..a to jsem nepřihodil žádnou výbavu..
  5. Je cenová kalkulace od prodejce na Škoda Octavia combi Ambition 1,4 TSI 103 kw 6° + Béžová Capuccino metalíza za cenu 480.000,- dobrá volba? sleva je akorát nebo málo? spíš málo..podle cenay/výbavy konkurence..
  6. ty černé kola jsou fotomontáž? nebo reál? k tomu combi a červené barvě to nějak nepasuje..
  7. ne tak kvalitní?to je nějaká podřadná koženka na fotkách?
  8. upřesním:jel jsem s Fábií II FL 1.2 tsi stav ujetých km 9950..
  9. co je ti po tom? píše se tu ,že 1.2 TSi nebrat..já oponuju,že i s 1.2 se dá jet a většinou i dojedu,např.třeba křižovatky...zrovna dnes jsem dojížděl jednoho piráta na křižovatce..
  10. myslí,že velmi zajímavé téma..obecně platí,že všechny combi verze aut jezdí tak nějak líp,pevnější zadní část a tak..(nemyslím motorizace...)
  11. to jsou ti co je pak dojíždíme na křižovatkách a podobně...
  12. jirkak:a co že to máš za úsporný a dostatečně silný vůz?
  13. i já za příspěvkem z Auto.cz stojím..s tím nic nenaděláš,jedině zavolat do jejich redakce.. a k 1.4..no právě.. "jen ne akční provedení"..a neni z nejlevnějších..
  14. tady jeden z mnoho komentů: Jízda: 1:0 pro SpacebackŠkoda Rapid byla často kritizována za jízdní vlastnosti, zvýšený hluk od zadní vlečené nápravy a torzní tuhost karoserie. Automobilka si z názorů odborníků vzala ponaučení a nový Spaceback vyladila takřka k dokonalosti. Kratší zadní převis nevyžadoval instalaci tvrdších tlumičů, tuhost karoserie se díky menšímu vykrojení střechy a novému příčnému nosníku rovněž zlepšila. Odkaz: http://www.auto.cz/test-skoda-rapid-spaceback-1-2-tsi-1-0-pro-hatchback-77521 pak nějaké video testy ,stačí pohledat...
  15. myslíš tu nejlevnější 1.4 za 433.000,-?
  16. spaceback líp sedí v zatáčkách,proto asi může mít silnější motor..
  17. "Modrobílí si také tradičně skvěle vyhráli s nastavením ESP, které pustí záď v rychlé zatáčce do mírného přetáčivého smyku. Přestože přetáčivý focus zůstává za všech okolností bezpečně pod kontrolou, není tak „blbuvzdorný“ jako v mezních situacích tvrdošíjně nedotáčivá škodovka..." nejde jen o výkon,ale i o požitek v zatáčkách..
×
×
  • Vytvořit nový...