Přejít na obsah

filirintidintin

Uživatel
  • Počet příspěvků

    68
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    1

Vše zveřejněné uživatelem filirintidintin

  1. Takze uz nejakou tu chvilku posloucham rhapsody s originálním zesilovačem a nemám k tomu výhrad! Naprosto skvělé!!! A dostačující!!!
  2. ahoj, no priznavam, ze jsem mozna trochu plasil, byl jsem ted v cechach a tak ruzne po cr, a na dalkovou jsem udelal 6,7l na 100, a to jsem jel i useky vice nez 150km/h... Dlouhodobou jsem tedy srazil na 7,5l.,... takze spokojenost. A tak alespon mam klid na dusi, ze jsem si auto poradne proklepl... a vse je cajk.. Jinak diky za tipy, pratele
  3. tak rozvod zkontrolovan fyzicky - pomoci pripravku na nastavovani naftovy filtr meneny pred par tisici nafta je vetsinou z benziny aditivum jsem nalil nedavno
  4. kdyby byly spatne nastavene rozvody, tak by to melo netypicky zvuk, nebo spatny vykon... ale planuju o vikendu zkontrolovat primo rozvod.
  5. VAG BoBo - ani jedna zavada. Vzduchac je taky v pohode, byl nedavno meneny.
  6. žralok - ahoj, ano zkousel PROCHY603, VAG BoBo - pocital jsem to podle litru a ujetych km, podle PC to +- souhlasi..... hmm, a rozvod musim zkontrolovat. Jeste me napadlo, ze to muze byt i zmrsene nejakym chipem. Ale mel to pouze nejaky starsi chlapik, tak pochybuju, ze by to chipoval.
  7. Zdravím pánové, předem upozorňuji, že mám opravdu lehkou nohu, netočím motor nikdy přes 3000ot, a po dálnici jezdím do 150km/h... A měl jsem asi 5 vozidel s PD motorem 1.9... Tak proč mi tento superb 1.9tdi 96kW s tiptronicem žere tak moc? Je mi jasné, že ten automat veme tak 0,5 - 1 litr navíc, ale po městě (Ostrava) není problém mít spotřebu 9,8l/100 a dálkovou 50% dálnice a 50% okresky jsem se nedostal pod 7,8l/100, s tím že jsem jel po dálnici max 140km/h a po okreskách okolo stovky. Upozorňuji, že auto jede krásně, není hlučné a má najetých poctivých 140tis. Díky za reakce, už jsem vážně bezradný!!! :-))))
  8. Jaky ventil mas na mysli? Expanzni? Pokud ano, tak ten by mel byt v trubce mezi ventily (napojovacimi)... Mel by tam byt sroub. Po povoleni rozpojis trubky a ventil uzkyma dlouhyma klestema vytahnes. ., . Uz jsem ho parkrat menil, byl zanesen. Nejde to na nem ale opticky poznat. Musis ho proste vymenit za novy. (okolo stovky) .... Ale sam se do toho rozhodne nepoustej. Soustavu je treba nejprve ODSAT!!!
  9. Uplne normalni jev.... unava materialu, akorat bych rozhodne vymenil pruziny po paru.. to znamena obe dve... :-) At jsou stejne unavene.. :-) Original kus stoji cca 1400Kc... Prace okolo 300 za jednu stranu.
  10. ace ventura - prima to jsem rád. Jeste dva dny a uz si ho poslechnu. . . Já měl v předchozím supu 2din pioneer(pc cca 30tis), nevim uz presne typ. Ale mel snad vsechny funkce, vcetne navi, ale zvuk nic moc, bohužel. . . A dopadlo to s nim tak, ze mi ho ukradli. Znicili mi pul auta, menil jsem calouneni sedacky, tapec, palubovku, lakoval... atd. (nastesti dobre pojisteno) Takze tentokrat necham rhapsody, snad nikoho lakat nebude :-)
  11. LED PASEK z hadexu.. . nastrihany do puvodniho tvaru, prilepeny, nataveny patex pistoli.. Svitivost je tak 2x vyssi... hodka prace... 60 Kč
  12. Rozhodne MC automilit... 5l kanystr za cca 100Kč, a uvidiš sakra rozdíl! Používám už léta
  13. Tady máš číslo na čalouníka, bydlí cca 10 minut od centra ov, směr hlučín, nevím přesně jak se to tam jmenuje. Dělal mi kůži na kapotu a zrcátka a známému celý interiér do golfa. A Mistrovské dílo. A cenovky taky super!!! Určitě budeš spokojen, klidně se odkaž na mě. 606 529 751
×
×
  • Vytvořit nový...