Přejít na obsah

Alesh001

Uživatel
  • Počet příspěvků

    28
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli Alesh001

  • Narozeniny 14.9.1980

Kontaktní metody

  • Web URL
    http://www.mandreGROUP.cz
  • ICQ
    153160337

Oznámení Alesh001

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Alesh001

    Superb II

    Taky si nejsem jistý jestli se mi nový superb líbí.... Snad to na živo bude vypadat dobře. Ale k A6 to teda aspoň dle mého má daleko...
  2. Ahoj ja si nejsem jisty, ale co vim urcite tak zadni sviti vice nez predni. Zadni ozaruji prostor vzadu, ale predni se mi nezda....
  3. Nevím jestli jsem ti poděkoval přes SZ, jestli ne, tak Díky. Lampička se musí opravdu upravit jinak se to řeže s tou schránkou na brýle, dodám fotky. jak jsem to vyřešil. Káblík mám natáhlí ze stlumování podsvícení.
  4. S tím přelakováním to nebude tak jednoduché. Superb má totiž podsvícený ten otočný knoflík na střechu a vůbec všechny ty spínače, takže kdyby jsito přelakoval tak by byl nastal problém, že by to nesvítílo. Spíš jsem trochu sklamaný, že to nesvítí bíle (ty difusní diody). Asi by to, ale už hodně osvětlovalo.....
  5. Díky napsal jsem Rodovi. Druhá varianta je to objednat od toho Stockla nebo jak se jmenuje, ale nějak se mi nechce objednávat redukce za 12 Euro a k tomu poštu za 20 euro. Pořád si nějak najivně mysllím, že bych sehnal PINOUT a nějak to zbastlil dohormady.
  6. Ahoj všem znalím, jsem koupil do svého scouta se střešním el. okýnkem lapičku ze superba a potřeboval bych to tam nějak nabastlit nemáte někdo po ruce schéma zapojení OII vs Superb se střešním oknem?
  7. Ahoj, jsem viděl na Audi, že má řešený Comming/Leaving Home pomocí mlhovek. Šlo by to naprogramovat i u OII? A jestli ano tak umíte to někdo?
  8. Alesh001

    Chování 4X4

    Hmm to je fakt zvláštní. Když mám zaplé ESP tak mě totiž auto ubírá plyn samo a do smyku se mu moc nechce a myslim si, že by ani nemělo. Jinak jsem zkoušel driftovat asi před 14 dny na horách v rakousku na parkplazu a pokud tedy vypnu ESP tak se to spiš chová jako přetáčivý auto, ale musí tedy hodně klouzat předek jinak je to spíš neutrální s velkým obloukem takže by se to někomu mohlo zdát jako nedotáčivé auto. Ale pokud to trochu klouže tak nikdy nezatočíte jako na suchu to je jasné. Jinak to mám natočené, ale je to večer a nevím jestli by to sem na forům šlo někam uložit.
  9. Tady je moje troška do mlýna, v týdnu vám nafotím Trinaxe (Colombuse nebo RNS nebo jak se to jmenuje) s HF od Skody auto, aby jste videli jak to pekne funfuje . Tohle je ze Sardinie, tam se scout mel moc dobre vsude prasny cesty.... A mel najeto 3k5 ted ma uz 13k. Kola jsou na fotce vysunuty o 20 mm ven, jen zadni. Pri zatizeni to, ale nedelalo dobrotu, tak idealni je 15mm. To tam mam ted. Na leto mam vyhlidnuty kole co jsou dole....
  10. kde ti zapojovali originál HF? Ve škodovce? Mě od začátku, co mám Trinaxe nefunguje, tak přemýšlím jestli nezajet do škodovky. Ale aby na mě nekoukali jak joja Navigaci mi zapojovali ve Škodovce Autocntrum K.E.I. Brno a HF jsem kupoval u Alesia i s montáži. Možná bych ještě měl říct čerstvou zkušenost, že v druhém autě co si teď kupoval společník tak VW navigace jeden den nejala (nejel zvuk, den je asi silný slovo tak 3 hodiny (museli jsme ji nechat vyplou asi 30 -60 minut pak se vzpamatovala) ted jede ok. Problém má trochu s HF Parrot podle mě jde zvuk jen do výškových repro a ikdyž má hlasitost naplno tak je nicmoc slyšet. Když si tak vzpomínám a přebíral jsem auto tak se mi zdálo, že to jelo taky tak, ale asi během druhého hovoru a přenastavení hlasitosti přímo v navi je vše ok. Kdyby to ještě svítilo zeleně tak by to bylo super, ale za těch 10GB navíc stojí za to si vzít VW a ne Škoda.
  11. OK napíši tedy něco k navigaci, kterou mám již asi 3měsíc tedy přesně 24.11 to bude 3 měsíce. Navigace od samého začátku funguje a doufám, že fungovat bude absolutně bez problému. Softwarové chyby, ale má. Například při průjezdu tunelem, kdy rádio ztratí signál tak po vyjetí z tunelu již nenaběhne musím zmačknou jinou stanicí v paměti a potom naz5 a rádio opět hraje. Sem tam asi zatím 3x za celou dobu se mi z repro vydal takový divný zvuk jako když připojujete repráky na zesilovač, který je naplno zesílen, ale nejde do něj signál. Navigace funguje super s poslení mapou je velice dobře pokryta vesnice kolem 1200 obyvatel do úrovně všech ulic (pokud je teda má). Dopravní zprávy fungují nejlépe úplně ze všech radii co jsem kdy v životě měl (samo, že se najde určitě někdo kdo střídá rádia vice než já). MP3, AUX a funguje velice dobře. Nově asi tyden mám teď originál HF od Skody ukazuje to vše na dotykovém displeji takže přes něj můžete i vyhledávat kontakty, volalné, zpožděné, příchozí hovory. 2 dny používám nokii N95 do které jsem musel nahrát download Conatcs 3rd, aby se mi tam nahrál telefonní seznam. Problém je, že telefonní seznam se nahraje, ale příchozí hovory to už ukazuje jen čísla a nepřiřadí je k telefonním kontaktum. Dále neukazuje zmeškané, volané a příchozí hovory zkrátka doufám, že se mi z opravy vrátí moje 6300 co nejdříve . Toť vše, kdyby jste ještě něco potřebovali vědět tak konkrétní dotazy. Jinak s mutifunkčním volatem funguje taky dobře.
  12. Tomu vůbec nerozumím co tu řešíte. Mě jela HF neoriginál i ted original s VW Trinax v OII Scout O8 úplně v pohodě. Multifunkční volant taky. minimálně teda mi to přepínalo stanice v paměti to druhé jsem nezkoušel. Ale mohu zkusit zítra.
  13. No právě, že ne. Střed je sice z kovu, ale ty kraje kde se to asi dotahuje je z plastu a ty do chromu asi nehodíte.
  14. No to mě taky dostalo. Jdou udělat ty přvleky chromový, ale nejsou už tak dokonalé jak originál chrom co má třeba A6.
  15. No ten smajlík znamenal, že v to spíš doufám. Jinak uvidíme řekl slepý . Ale řezat žíly si kvuli tomu nebudu. Když bude nová jednotka tak bude a když nebude tak nebude....
×
×
  • Vytvořit nový...