Přejít na obsah

Sirzachy

Uživatel
  • Počet příspěvků

    28
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Sirzachy

Nováček

Nováček (1/14)

  • One Month Later
  • One Year In
  • Week One Done

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. Ahoj, koukal jsem, že už se to tady řešilo, ale mám rádio Symphony a chci si propojit s tím rádiem mobil. Může mi prosím někdo poradit, jaký kabel k tomu potřebuji a kde ho seženu ?? Má s tím někdo aktuální zkušenost ?? Děkuji.
  2. Problém vyřešen, špatně zalisované ložisko. Spotřeba opět v normalu... Zajímavé to bylo s tou spotřebou...
  3. Zatím jsem ze strachu ještě netankoval, ale palubák + ukazatel paliva hovoří jasně.
  4. Ahojte, mám problém s mazlem. Mám 1,9TDi PD 96KW a z ničeho nic mi to začlo žrát 2 krát více, než normálně a současně s tím se objevila kontrolka ABS a ASR. Takže místo nějakých cca 5,5-6l / 100km mi to papá asi 11-12l/100km podle PP. Včera jsem byl na diagnostice a kontrolka ABS a ASR znamená buď ložisko nebo snímač kola. Na tu spotřebu mi mechanik řekl, že je to taková schválnost od výrobce, je to vůbec možné ??
  5. Sirzachy

    Octavia III

    Už aby to bylo, myslím, že motorizace bude snad ještě zajímavější, např. vypínání válců u 1,4 a pak výkon, kterej se u 1.8 dostane na původních 132KW, jako měla OCT I RS, to ty dvoulitry budou slušný rakety. Čtyřkolky ale nejspíš nee :-((
  6. Sirzachy

    Octavia III

    Já se těšil, jakej to bude hit, ale nemůžu si pomoct, ale O II FL je podle mě hezčí. Uvidíme nakonec, jak bude vypadat RS, o jiný verzi bych ani neuvažoval snad.
  7. Sirzachy

    Octavia III

    Oni spíš chcou, aby se nikde nic neobjevilo a daří se jim to dobře, to klobouček. Podle mě je se na co těšit, proto tolik tajností. Asi to bude hodně povedené.
  8. Je tu někdo z Vysočiny ? :-P Taky bych rád na nějakej sraz, ale je to daleko a navíc nemám tolik času.
  9. Sirzachy

    Octavia III

    Jsem na to zvědavej, ale hlavně na RSko, už aby to bylo :-)
  10. Stále aktuální moje poptávka po komplet zimní sadě alu na FI RS. :-) kdyby někdo měl na prodej, dejte vědět
  11. Tak na takovýhle trasy je ta investice až moc :-) Nevím, co se vyplatí nejvíc, ale nejlepší asi bude 1,2 HTP
  12. No, asi bych to do mazla nenalil i když ta cena je fakt lákavá, musel bych mít jedině jistotu z nějakých testů, že to tomu motoru nebude škodit, ale pokud má někdo nějakej starší nafťák, kterej má cenu tak 20-30 tis., tak proč by ne
  13. Chlapci, zima je sice ještě daleko, ale já sháním na svojí Fábku něco na zimu, komplet obutí. Ideál by bylo R15-16. Sice nepíšu do správné sekce, tak se omlouvám Kdyby někdo něco měl, tak se ozvěte. Mám limit 7 000Kč. Děkuji.
  14. Problém vyřešen odpojením baterie, jedoduché, jak jsem předpokládal, ale stalo se to z ničeho nic, snad už se to opakovat nebude.
  15. Ahojte mám problém s autorádiem ve škodě Fabia, stále mám na displeji nápis PHONE a rádio mi nechce hrát, ať dělám, co dělám, koukal jsem i do návodu, ale bohužel, nevím, čím to je, ať mačkám, co chci, tak prostě tam je pořád nápis PHONE, jde akorát regulace bassů a tlačítko CD, ale rádio nehraje. Nechápu, proč a z ničeho nic :-(
×
×
  • Vytvořit nový...