Přejít na obsah

pentadius

Uživatel
  • Počet příspěvků

    3 631
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem pentadius

  1. Ahoj, máte doma v garáži moc pěkné kousky … Evidentně máte někoho v Austrálii, že? :) Kdybyste chtěl něco vyměnit, napište mi prosím SZ. Pošlu fotky co bych měl navíc. SPZ-ky jsou moc hezká ozdoba a nejen garáže :-)
  2. Cus borci, je tu nekdo kdo umi vycist PIN z budiku. Koupil jsem predface budiky RS a chci si je dat na svoje 1.4 TDI, ale ve skodovce to nejde prizpusobit. Asi vnimaji, ze chci zkrizit kozu s beranem :-) Mozna pokud by umel preflashovat i palivomer bylo by to super.
  3. Taky vlastním jeden předsériovej dvoulitr f sedanu :) Takže nějakej tip na zlepšení výkonu by nebyl? A nemyslím otevřenej filtr KN který sice má lepší zvuk, ale špatně čistí nasávaný vzduch. Spiš mě napadlo výměna vnitřností apod.
  4. Ahoj kluci, jen se připomínám se značkama :) nemáte někdo něco doma?
  5. Díky, podívám se na to. Asi to bude 10W-40 ale šlo mi o normu VW. Zkusím to zjistit v autorizáku.
  6. Nevíte jakej olej se měl lít do 2.0 85kW AZL?
  7. Hodně dobrá SPZ a moje oblíbená barva "béžová atacama"
  8. Hele borci, má novej Scout DCC nebo jen DMS (bez změny tuhosti tlumičů)? Budu kupovat do firmy. Dík
  9. Tak a auto s modrožlutými značkami je doma
  10. Kluci, potřebuji pomoci, chtěl bych sehnat pro sebe auto s cizineckou značkou. Pokud byste někdo věděl o někom kdo by prodával auto s modrožlutou značkou. Dejte mi prosím vědět. Díky moc za pomoc. Samozřejmě nejraději bych byl za škodovku, ale v dnešní době si už člověk nemůže moc vybírat. Foto potřebných aut resp. značek:
  11. Libero: jasná belgická značka. Tady mám nějaké přírůstky do sbírky díky kluci.
  12. Chlapci, všechno je to jen o parádě. Prostě chceme v autě za pár set tisíc LED osvětlení a oni, výrobci vozidel - darebáci, se tomu tak vehementně brání Podle mě, si tím musí projít každej. Taky jsem chtěl, pořád mi něco nefungovalo (bohužel i LEDky od Superfattyho) až jsem se nakonec dohrabal zpět k obyčejné žárovce. Potom jsem si koupil auto, který má zadní LED lampy a jsem "skoro" spokojenej. Asi nejdál ve Škodovce je v tomto, jak jistě víte, SII facelift limuzína, která má zadní lampy komplet LED. Co přinese novej Superb nevím ... necháme se překvapit. Hlavně prý porovnání světelených podmínek u nového Seatu Leon s LED předními světlomety a Bi-xenony je tom prý xenon výrazně lépe.
  13. Nevíte o nějakém linku na nové mapy do Columba? Díky
  14. czechmichael: dobře ty baja: domluvím se s manažerkou mýho volnýho času a napíšu Ti. Jsi z Brna??
  15. Já letos nepřijedu, odpoledne musím do práce.
  16. Podle fontu a typu písma bych to tipoval na belgické vozidlo Vrchního velitelství spojeneckých sil v Evropě CHB = Casteau, Hainault, Belgique
  17. Kluci, sháním podoboné mapy Francie. Dostal jsem při prodeji CD se západní Evropou a po přejezdu hranic do Francie se mi na navigaci nic nezobrazuje. Můžete mi někdo poradit? Díky.
  18. Taky bych se měl ukázat, mám nějaký resty u klácy
  19. Může Ti ji vystavit pouze prodejce vozidel, který si ji objednal u městském úřadě nebo magistrátu. Jedná se o jednorázové manipulační značky s platností 10 dnů od data vydání značky. Co se týče trvalých manipulaček, to napsal Rolbař bezchybně
  20. Díky moc, Rakovnickou O94 (O - osobní, 94 - rok uvedení tohoto typu značek do oběhu) nemám. Pošleš mi ji prosím nebo počkáme až jich najdeš víc? Adresa je v SZ. A poštovné platím já.
  21. Jedná se samozřejmě o značky německého Wermachtu tedy Bundeswehru
×
×
  • Vytvořit nový...