Přejít na obsah

karlos 0005

Uživatel
  • Počet příspěvků

    20
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení karlos 0005

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Mám Octavii 4x4, 1.9 Tdi 66 kw. Při cestě po D1 mi také začal ukazatel lítat nahoru a dolu. Po vyčištění snímací desky plováku v levé nádrži byl chvilku klid, ale dnes při cestě z Itálie mi ukazoval dojezd 200 km a stav 1/4 nádrže. Ani nestvítila rezerva a v kopci mi došla nafta. Tlačil jsem to 2,5 km k benzínce kde jsem dotankoval a zalil filtr a startoval a startoval a až přes kabely nastartoval... Asi budu muset vyčistit i ten levý za sedačkou spolujezdce ke kterému vedou hadičky.
  2. Ahoj. Nemáte někdo skušenosti s výměnou molitanu sedáku u řidiče. ( kožené sedačky )
  3. Což rozebrat jo, ale dát dohromady.Já to v živoťě nedělal. Dnes na Harfje u dvouhlavé Felicie mi nutili plovák z 4x4 1,8turbo prý je to stejné. Ale nevěřil jsem jim.
  4. Tak je to nakonec plovák. Není to řídící jednotka. Ale jelikož je to 4x4 tak je uplně jiný a jiná je i cena místo 300 stojí 6500
  5. Po 3 hodinách jízdy ručička množstí paliva začala lítat od pulky nádřže k plné a pak opět dolů a pořád dokola. Zapnul jsem a vypnul motor a problem se opakoval. Už při samotném otočení klíčku ukazatel neví čí je. Druhý den se to uklidnilo ale pořád někdy skočí ,ale jen o šřáfek.
  6. Taky si dovolím fotečku, něco z pod mé kapoty
  7. karlos 0005

    DETI

    Take přidam fotečku dcerky. 10.5 08 ji bude jeden rok
  8. Chlapi vás teda je, ten pohárek se úplně klepe. Abyste viděli, že i já jsem člověk , tak začínám mít docela obavy o počasí... Vitto: co to špinavý auto včera v OC Chodov?!? By ses měl stydět Sorry za OT Tak ještě bych jel já. Tedy pokud je ještě místo.?
  9. jsem si dovolil pár foteček z mého foťáčku
  10. a ty pojedes taky pres melnik? Ne vychozí bod Prosek a pak-Letná-Kulaťák-Evropská-Ruzyň-a po dalnici směr Slaný
  11. Děkuji. Mě jen zajimal ten sraz před srazem. Jestli platí SCHELL, MONFIELD, KRUHAK, FORD a hlavně v kolik?
×
×
  • Vytvořit nový...