Přejít na obsah

yetys

Uživatel
  • Počet příspěvků

    29
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem yetys

  1. yetys

    Rozmery kol

    Mám na léto 17 a na zimu jsem koupil 18 a žádný velký rozdíl jsem nezaznamenal. I když jedu po kočičích hlavách, tak to drncá pořád stejně. 😉 Navíc s těma 18 to auto vypadá opravdu parádně.
  2. Po dlouhém rozhodování jsem nakonec koupil na zimu 18" disky Blade. Přidávám i foto kdyby někdo potřeboval vidět jak vypadá Scala s diskama Blade. Já jsem na netu takovou fotku jen těžko hledal. 😊 V reálu je to ještě hezčí než na fotce. Nelituju toho, že jsem šel do 18".
  3. Kdyby někdo uvažoval o zámku řadící páky, tak ma teď škodovka slevu na Construct z 8388 Kč na 739 Kč 🤑. Jak pro manuál tak pro automat. https://eshop.skoda-auto.cz/cs_CZ/zamek-radici-paky-scala-kamiq/p/655071775
  4. yetys

    Rozmery kol

    Zdravím, mám takový dotaz. Ví někdo nebo zkoušel už někdo nasadit na Scalu 1,5TSi patnáctipalcová kola? V techničáku je nemám a nechci je tam ani dávat, ale zajímá mě jestli je to vůbec fyzicky možné tam dostat 15ky, protože rezerva je 15".
  5. Díky za odpověď. To jsem chtěl slyšet.
  6. Zdravim, chtel bych se zeptat jak je to s prodlouzenou zarukou kdyz si necham vymenit celni sklo u autosklaru a ne ve skodovce? Prijdu o zaruku?
  7. yetys

    Easy Start

    Taky jsem měl tento problém, tak jsem to tlačítko vyčisti podle tohoto návodu a už zase startuje na první máčk. :) Čekal jsem, že to bude složitý proces ale nakonec to bylo celkem jednoduchý, jen musí být člověk opatrný aby neulomil nějakou plastovou pacičku co to drží pohromadě.
  8. Myslím, že v návodu je napsaný, že to autíčko se začne přibližovat k té pumpě až při dojezdu 300km. Do té doby se nehne.
  9. yetys

    Litá kola

    Braga jde normalne koupit ve skodovce za 4tisice a nejaky drobny. Zjistoval jsem si to.
  10. Taky jsem tuto podložku pořídil. Ucvaknul jsem jen jeden výběžek a taky sedí dobře. Ale asi to chce opravdu ucvaknout všechny a přidělat sucháčem (mám v plánu) a pak to bude dokonalý
  11. yetys

    Eshop Škoda

    Asi měli poslední 3 kusy a chtěli je doprodat
  12. yetys

    Brzdy

    Jen jsem koupil ojetou Fabii, tak mě zajímá co všechno to umí ne všechno jsem vyčetl s VIN.
  13. yetys

    Brzdy

    A dá se nějak poznat jestli tam ta signalizace je?
  14. yetys

    Brzdy

    Zdravím, Jen bych se chtěl zeptat jak velké má Fabia III přední kotouče a jestli má signalizaci opotřebení brzdových destiček? Nikde se mi to nepodařilo dohledat. Mám Fabii 3 1,2 Tsi, 66kW výbava Style.
  15. Já právě mám tu kolébkovou s číslem 8L0953513J 01C. Podle Etky je to jen na Octavii 1 a Superb 1. A zkušenej elektrikář co mi to zapojoval, říkal ze tahle páčka mu vůbec nefungovala. Že to není páčka na Fabii. Tak já právě nevím jak to zprovoznit nebo jestli opravdu potřebuji jiný typ páčky. Tak právě proto hledám číslo té kolébkové ze superba, jestli bude stejné jako mám já nebo jiné.
  16. Chtěl bych se ještě zeptat jaké číslo dílu má ta kolébková páčka pro tempomat, která 100% funguje ve Fabii? Nikde to nemůžu najít a v obchodech mají jen tu tlačítkovou (8L0953513J 01C).
  17. Zdravím, chci se zeptat jestli by tady někdo neměl návod na zapojení této kabeláže k tempomatu? http://www.cc-autodily.cz/instalace-elektricka-2 Pročetl jsem toto téma a všude se píše, že se má zapojovat samostatný bílý kabel do svorkovnice. Problem je ale v tom, že u této kabeláže žádný bílý kabel není. Je tam jen černá svorkovnice, hnědá svorkovnice, volný červený kabel bez koncovky a volný černý kabel s koncovkou. Kdyby někdo měl návod jak to zapojit, tak budu moc rád kdyby mi ho poslal nebo alespoň popsal kam co zapojit. Dík moc Jen pro úplnost jedná se o Fábii.
  18. yetys

    DSC 8295

    Z alba Můj mazel

  19. yetys

    DSC 8293

    Z alba Můj mazel

  20. yetys

    DSC 8288

    Z alba Můj mazel

  21. yetys

    DSC 8287

    Z alba Můj mazel

  22. yetys

    DSC 8285

    Z alba Můj mazel

  23. yetys

    Moje láska

    Z alba Můj mazel

  24. zkusím pohledat, ale kdyby byl někdo tak moc ochotný aby mi to sem napsal jasně, tak bych mu byl vděčný. Abych věděl, že sem našel ten správný postup
×
×
  • Vytvořit nový...