Přejít na obsah

georgej

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení georgej

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. Díky,tak to vypadá , že by to mohlo být taky.
  2. To mi je právě divný,že to píše tuhle chybu , ale projevuje se to jen za podmínek jak jsem psal v dotazu - vlhko ,mokro. Jinak ne.
  3. Psalo to myslím přechodná chyba vstřikování třetí válec nebo nějaká podobná formulace- už to parkrát udělalo před tím ,ale pak to delší dobu dalo pokoj a teď jsem na diag nebyl tak nevím jak byla ta přesná formulace.
  4. Zdravím O II,2005,1.6 75 kw, 185000, když je vlhko tak se stává , že nastartuje sice na poprvé ,ale motor proskakuje na tři a při přidání plnu občas zaškube,netáhne a problikne nebo se rozsvítí kontrolka motoru ta oranžová, problém mizí po zařátí a ujetí jak kdy -20-30 km. Při suchém počasí nikdy žádný náznak problému , pouze za vlhka, Nemáte někdo podobnou zkušenost? Svíčky jsou vyměněné a dělalo tto i před tím. Ještě jsem říkal , že zkusím vyměnit kabely...
  5. Zdravím,chtěl jsem se optat na chybové hlášení 19617 P3161 008, píše to Lineární sonda lambda řada válců 1/vyrovnávací vedení proudu čerpadla , přerušení , přechodná závada. Prý by to snad měla být lambda před katem ,ale mate mne tam to čerpadlo... Je Oct II , l.6 - 75Kw,2005. Díky za každou radu.
  6. Zdravím,chtěl bych se zeptat na chybové hlášení ,svítí kontrolka spalování,píše to Emise do dílny a na Multi-Diag vyjelo- Lineární sonda lambda 1/vyrovnávací vedení proudu čerpadla 19617P3161 008 . Prý je to asi vadná lambda před katem. Neměl jste to někdo,nevítě co by to mohlo být ? Pokud by to byla lambda nevíte někdo kde dobře sehnat vhodnou? Dík.
  7. Zdravím,chtěl bych se zeptat na chybové hlášení - Lineární sonda lambda 1/vyrovnávací vedení proudu čerpadla 19617P3161 008 . Prý je to asi vadná lambda před katem. Neměl jste to někdo,nevítě co by to mohlo být ? Hlásí to - Emise do dílny. Dík.
×
×
  • Vytvořit nový...