Přejít na obsah

wog

Uživatel
  • Počet příspěvků

    85
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem wog

  1. wog

    Kompresor klimatizace

    Mám kompresor koupený u skoda-dily.cz a má na sobě označení 7H0 820 803 D. Montovali mi ho před rokem přímo ve Škoda servisu a zatím funguje bez problémů.
  2. Jen využiju existující téma a zeptám se. Mám 1.6 BFQ a běžná provozní teplota (VAGová z ŘJ motoru) se pohybuje mezi 106-110 °C. Ručička na přístrojích zůstává přilepená na 90 °C, což je asi v pořádku. Je jedno, jestli poskakuju po městě nebo jedu po normální silnici/dálnici, zapnutá nebo vypnutá klima... Občas se mi stává, že se po vypnutí motoru spustí ventilátory a motor se dochlazuje. Myslíte tedy, že tenhle motor má takovou provozní teplotu běžně?
  3. Poslechneš si je tlačitkem AIM. Možná by nebylo od věci, kdyby sis přečetl návod k obsluze pro Symphony
  4. 666dia: Aha, tak to jsem si nevšimnul, že se mluví výhradně o nafťácích...
  5. Tak to si dovolím nesouhlasit. Má vliv na dávkování paliva při řazení (jak napsal jirka21). Podívej se na téma Octavia 1.6 MPI 75KW - Pomalá reakce plynu, Prodleva při sešlápnutí plynu nebo Octavia 1,6 - 75kw (2004), prodleva plynoveho pedalu a přečti si, jak nefunkční spojkový spínač dokáže potrápit i u aut bez tempomatu.
  6. wog

    vag na pda

    Strejda Gůgl poradil Vag-check PDA
  7. Už jsi mohl skoro rok Na spínač spojkového pedálu jsem tě tehdy naváděl. Co já se s tím tehdy taky natrápil
  8. Mám dodělávanýho maxíka, ale ručku tedy neukazuje.
  9. wog

    Vybíjení baterie

    Zjistíš podle štítku kódů výbavy (v servisce nebo v zadním kufru). Buďto kódy prožeň dekodérem kódů výbavy a nebo mezi kódy hledej "8GD", což je 90A alternátor. Nebo můžeš otevřít kapotu a podívat se přímo na alternátor. Štítek na něm je dobře viditelný.
  10. Mám stejný problém (CAN verze 1.32 s rádiem). Ale je možné, že zatuhnutí menu způsobí opravdu úprava pozdravu. Vstup do menu mi trval déle než obvykle a možná jsem tlačítkem RES nechtěně potvrdil první položku menu (tj. POZDRAV).
  11. Funkci nahrávání dopravního zpravodajství zrušíš tak, že před vypnutím rádia nebudeš mít zapnutou stanici z předvoleb TP. Stačí před vypnutím rádia (vytažením klíčku) zmáčknout A/F a rádio nebude nahrávat. Viz. návod k obsluze (PDF)
  12. To si musíš zvážit sám. Obyčejný filtruje pouze prachové částice a uhlíkový filtruje i pachy. Tedy lépe řečeno měl by, protože na 100 % to není. EDIT: Omlouvám se, nevšimnul jsem si, že jsem v motorech. Napsané platí pro pylový filtr...
  13. Jen na doplnění. Kouknul jsem se do návodu, jak to s tím výhřevem je. Pokud jsem to pochopil správně, tak při zapnutém výhřevu zadního skla se vyhřívají i zrcátka bez ohledu na polohu přepínače na zrcátkách. pjerdole: Schválně jsem dneska zkusil výhřev zapnout a na panelu přístrojů se žádná kontrolka nerozsvítila. Můžeš prosím blíže specifikovat na jakém displeji ti to ukazuje? Jo a výhřev zrcátek můžeš nouzově vypnout vytažením pojistky č. 1 (malá, červená úplně vlevo nahoře). Ale odstavíš tím i relé zapalovače cigaret, el.sedadla a ostřik. trysek. Takže to není to pravé ořechové...
  14. wog

    Zarovky H4

    Mám Phillips NightGuide od podzimu a jsem s nimi spokojený. V nočních plískanicích a deštích s nimi vidím mnohem líp než s jejich obyčejnými předchůdkyněmi
  15. JenduT4 je nejlepší kontaktovat telefonicky - 775668906
  16. Poklice se zvýšeným brzdným účinkem
  17. Snad to pomůže... Edit: Ještě doplním popis svorkovnice
  18. No, bez zkoumání se to dá těžko vyčíst Ale je tam jasně vidět, že je tam kódování pro samotné ABS a ABR/MSR. Je to pro Mk60. A tomu, že Škoda dělala MR 06 bez ASR klidně věřit můžeš. Dokonce i dneska je ASR/EDS u modelů Tour za příplatek 6500 Kč. Jestli nevěříš, tak se můžeš přesvědčit v konfigurátoru Škodovky sám...
  19. Tak to určitě není - existuje samotné ABS bez EDS. Viz. tabulka kódování. Sám jsem ho do dneška na autě měl (MR 06).
  20. wog

    Zarovky H4

    Používáš je těch 1,5 roku i na denní svícení? Já je mám koupené a těším se, až je dám na auto, ale "šetřím si je" až na zimní čas. Trochu se bojím výdrže, ale 1,5 roku by bylo super.
  21. wog

    bliká xenon

    Denní svícení (BEA 309 001A), co jsem kupoval přímo ve Škodovce, má taky ten vstupní kabel tlustší než ty dva po rozdvojení.
  22. Asi by to bylo hezký, ale bílá je pro mě trochu nepraktická Chodím o berlích, takže mám ruce pořád jako "čuně" Ale možná bych mohl zkusit tu červenou - stejně máme červeno-černou autosedačku.
  23. A nemají vzorník MAD v každém větším Škoda servisu? U nás ho rozhodně mají a tvrdili mi, že MAD pro Škodu dělá potahy i do výroby. Jde to u nich přímo i objednat a co jsem koukal na ceny, tak podobné jako od MADu přímo. Nemá někdo ukázku potahů MAD nebo nápad pro inspiraci do sériového stříbrného kombíka? Když jsem viděl vzorník, tak jsem si nebyl schopný vybrat, kolik toho bylo
  24. wog

    Isofix

    To octaviaman: Myslel jsem to tak jak píše Viktor X, tedy, že jsou věci, na kterých se nemusí vyplatit šetřit. Isofix jako takový už je jen taková třešnička na dortu. Ovšem používají ho renomovaní výrobci u vyšších řad autosedaček - tudíž jistá souvislost s bezpečností se vysledovat dá.
  25. wog

    Isofix

    Na převážení dětí určitě ano, ale fakt si nejsem jistý, jaký by byl rozdíl při nárazu. Myslím, že "nejsem tak bohatý, abych mohl kupovat levné věci" v tomhle platí. Radši než za "šperkování" auta připlatím za autosedačku. Důležitý je, aby se naši mrňousci v sedačce cítili dobře a abychom nikdy nemuseli kvality autosedaček zkoušet v reálu.
×
×
  • Vytvořit nový...