Přejít na obsah

kitt

Uživatel
  • Počet příspěvků

    139
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    1

1 Sledující

Kontaktní metody

  • Web URL
    http://
  • ICQ
    0

Návštěvy profilu

2 031 zobrazení profilu

Oznámení kitt

Nováček

Nováček (1/14)

  • Dedicated Vzácný
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

4

Popularita

  1. Ve Škodě ti ho zjistí ...
  2. Přeji ať to dobře dopadne. Všechny dražší auta jsem prodal v aaa. Poslední zkušenost ESA-AAA, ESA do 100t AAA 110t = prodáno. Fakt je, že je to hrozně dlouhý a musíš projevit obchodního ducha jinak tě vezmou na hůl. Prodat bez problémů je k nezaplacení, zažil jsem dopis od právníka po prodeji auta a i když to dopadlo dobře, toho času a peněz za právní pomoc, už nee. Ale je to samozřejmě věc každého soudruha jak prodá auto
  3. Nezkoušel někdo tohle: http://goo.gl/cqeqT9 Idea je připojit jako druhou anténu po výměně 1/2 din radio a nechat to v palubce případně b sloupku podle místa kam se vleze.
  4. Nemáte někdo zkušenost s repasí vstřikovačů u dieselpoweru?
  5. Majkie: Mrkni se na forum dieselpower.cz. Servismani spíš doporučí právě bkd. Třeba tady: http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?t=114350&postdays=0&postorder=asc&start=0 Je tam toho víc a nejen o 2.0TDI. Navíc každý motor má svoje pro i proti.
  6. Hoši, zbytečná histerie. Čekal bych to, kdyby tě poslali do háje, ale když ti nabídnou řešení problému, tak jak se sluší a patří??? Určitě to teď nebudou prodávat dál, ale začnou to řešit. Využívám cc-autodily (jelda) několik let, ne že by vše bylo 100%, ale vždy vyřešeno (jelda) k mé spokojenosti. A o to jde, nebo nikdo z vás nikdy neudělal chybu? A jasně, už z principu trhu jsou koncoví prodejci, nebo myslíte, že cc vyrábí nd??
  7. Vždy, když jsem něco řešil na pojistku, tak jsem dosta fakturu s celkovou částkou. I z havarijní i z viníkové pojistky. Jinak jsem rád, že aspoň něco málo se povede chytit, mám auto odřený ze všech stran, naposledy jsem přišel o zrcátko.
  8. Koupil jsem: http://www.cc-autodily.cz/drzak-trmenu-kotoucove-1 http://www.cc-autodily.cz/drzak-trmenu-kotoucove-2 a nechal jsem to v servisu vyměnit.
  9. Mě to dělalo na nerovnostech a byly to držáky třmenu brzdy, teda spíš desky, ale právě kvůli držáku třmenu.
  10. O2 rv 2006 z německa, vyplněná serviska, bez problému výměna kapoty (11/2011). Stačilo, že to koroduje, chce to zajet do servisu, ať se na to mrkne garanční technik.
  11. Jestli myslíš, že nefouká topení, ale vše ukazuje že jo, tak stalo se mi to taky, musel jsem koupit nový ventilátor do topení.
  12. Přidám čerstvou zkušenost. Poptával jsem Fabii Combi Magic v ceně necelých 300t a nejlepší sleva byla 13t. Hodně prodejců nadsazovalo ceny a dávali tak větší slevu :smich: Ale to už dnes snad každý prokoukne A co mě překvapilo úplně nejvíc, tak třetina nabídek měla správné ceny. Ostatní měly nějaké vady v ceně ve prospěch škody. Jen jeden v můj prospěch
  13. Záleží kdy to bylo, teď už bys takovou slevu nedostal. Změnili se podmínky.
  14. Bojler: Ano záměrně 1,4 a combi jako varianta k fabia combi 1,2htp 51kw. Kdo má 1,4 si ji chválí. Kolik jezdí fabii se 40kw nebo 44kw motorem a jsou spokojeni Jen zdůrazním, že to nikomu nevnucuji každý ať vybírá dle svého A ještě Bojler: díky za to vlákno o akcích a výbavách
  15. Zkusím něco vložit configuration (2).pdf
×
×
  • Vytvořit nový...