Přejít na obsah

tomgsi

Uživatel
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli tomgsi

  • Narozeniny 2.4.1982

Oznámení tomgsi

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. čau taky mě to dělalo, nemohl sem na to přijít co tomu je chladiva dost ale tlaky byly trochu nižší, ale auto chladilo až po 3-5km. A pak sem vypustil ještě olej z kompresoru a bylo ho tam málo tak se vyměnil olej a hle klima chladí jak má ihned. Prostě kompresor vytáhnout vypustit starý olej a dát tam nový a předepsané množství jinak dobře nefunguje regulace na kompresoru a proto to špatně chladí.
  2. Montáž neřeším montuju autodoplnky do O II jsem ještě nedával neorigo parkováky ale na O I a S I to funguje vpoho. Někdo mě právě řekl že na O II neorigo nefungují kvůli frekvenčnímu napětí na žárovkách tak se ptám tady na foru jestli to jde nebo nee. Neorigo sada kolem 2000kč
  3. Má někdo na O II neorigo parkovák např. maxicar nebo něco jinšího s disp. ?? Nebude to nějak blbnout nebo tak něco??
  4. Mám taky problém s lambdou u 1.4 MPi 50kw r.v.2000 typ motoru AME nežere olej pravidený servis vydrží tak 14 dní, čili tak 200-500km začne klesat výkon a spotřeba se zvedne, už je tam ale čtvrtá zatím to reklamují ale nevím jak dlouho, závady to píše : směs bohatá ,lambda bez aktivity,závada v el. obvodu už nevím co s tím dává se tam lambda z autokelly ale nemůže jich být tolik špatných!! Kabelový svazek byl měněný na záruku (netvrdím že nemůže být špatný) auto má najeto 90 000km Zatím sem se s tím ještě nesetkal za tu dobu co dělám autoelektrikáře. Mám k dispozici vag i atal ale na toto je diagnostika asi krátká nemá někdo typa čím to může být??
×
×
  • Vytvořit nový...