Přejít na obsah

tomgsi

Uživatel
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem tomgsi

  1. čau taky mě to dělalo, nemohl sem na to přijít co tomu je chladiva dost ale tlaky byly trochu nižší, ale auto chladilo až po 3-5km. A pak sem vypustil ještě olej z kompresoru a bylo ho tam málo tak se vyměnil olej a hle klima chladí jak má ihned. Prostě kompresor vytáhnout vypustit starý olej a dát tam nový a předepsané množství jinak dobře nefunguje regulace na kompresoru a proto to špatně chladí.
  2. Montáž neřeším montuju autodoplnky do O II jsem ještě nedával neorigo parkováky ale na O I a S I to funguje vpoho. Někdo mě právě řekl že na O II neorigo nefungují kvůli frekvenčnímu napětí na žárovkách tak se ptám tady na foru jestli to jde nebo nee. Neorigo sada kolem 2000kč
  3. Má někdo na O II neorigo parkovák např. maxicar nebo něco jinšího s disp. ?? Nebude to nějak blbnout nebo tak něco??
  4. Mám taky problém s lambdou u 1.4 MPi 50kw r.v.2000 typ motoru AME nežere olej pravidený servis vydrží tak 14 dní, čili tak 200-500km začne klesat výkon a spotřeba se zvedne, už je tam ale čtvrtá zatím to reklamují ale nevím jak dlouho, závady to píše : směs bohatá ,lambda bez aktivity,závada v el. obvodu už nevím co s tím dává se tam lambda z autokelly ale nemůže jich být tolik špatných!! Kabelový svazek byl měněný na záruku (netvrdím že nemůže být špatný) auto má najeto 90 000km Zatím sem se s tím ještě nesetkal za tu dobu co dělám autoelektrikáře. Mám k dispozici vag i atal ale na toto je diagnostika asi krátká nemá někdo typa čím to může být??
×
×
  • Vytvořit nový...