Přejít na obsah

hornakmichal1990

Uživatel
  • Počet příspěvků

    27
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

468 zobrazení profilu

Oznámení hornakmichal1990

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Ted uz je mi to jedno když to uz to mam vymenene, potrebuju auto aby jezdilo a nemel jsem cas hledat kde to nekdo dela za pulku. Do budoucna ale uz budu vedet ze nekdo takovy je, a priste kdyz tohle budu nekdy resit tak vim co a jak Kazdopadne dekuji za nazory a rady.
  2. Obvolal sem tady kolem ostravy snad 5 auto elektrikaru a nikdo nesel pod 4000kč, v připadě když pujde o nejhorsi variantu. Ten repas stal 3600kč, a za montáž si vzali 500kč. Kolem 11-12h si pro to jedu tak snad dostanu i nejakou fakturu s rozpisem. Samozrejme co se vymenilo vevnitr ve skutecnosti se asi nedozvim
  3. Takže pánové, altik je 120A, a odešel rotor, uhlíky a diodový mustek. Oprava vč. montáže 4100kč. Zítra si pro nho jedu.
  4. Ten repas se zda jako nej volba, pokud vyjde do 2500 neni co resit, rego vyjde kolem 1000kč, tak to uz neni takova hruza... Musim zjistit kdo tu u nas kolem Ostravy tyhle repasy dela.
  5. Mám takový problem. Koupil sem superba 2.8 LPG, mam ho druhý den a dnes se mi na maxidotu objevilo DOBIJENI - MOTOR DO DILNY, a sviti červeně baterka. Radsi sem uz nikde nejel a zítra rano dojedu do nejblizsi dilny. Nemate s tímto někdo zkušenost? Jestli to muže byt i neco jineho nez spatny altik?
×
×
  • Vytvořit nový...