Přejít na obsah

Ladiikk

Uživatel
  • Počet příspěvků

    19
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli Ladiikk

  • Narozeniny 5.7.1985

Návštěvy profilu

1 144 zobrazení profilu

Oznámení Ladiikk

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. koupil jsem OII s 2.0 TDI CR druhé generace s DSG a zatím spokojenost se spotřebou i zvukovým projevem. Spotřeba je nižší o 0,5 l oproti OI 1,9 TDI 81kw na stejným stylem jízdy a stejné trase.
  2. Zkoušel jsem tento návod na Octávii 2 s DSG a funguje
  3. u mě 2.0 TDI s DSG, také problém v termoregulátoru. Termoregulátor jsem ale opravil a nekupoval nový zatím. Problém byl v tom, že stříbrná tyčka se nevracela při vychladnutí zcela do zavřené polohy vlivem nečistot uvnitř. Tyčka jde vytáhnout kleštěmi, uvnitř vyčistit a dát zpět a problém je vyřešen. Před zamontováním zpět do vozu jsem vyzkoušel, zda termostat otvírá a zavírá horkou vodou z rychlovarné konvice a je to zatím OK.
  4. Nemůže to být mapou? Když dávám navádění k cíli na mapě, tak mi připadá že kusy mapy chybí. Třeba se mi podařilo zadat Trutnov i s ulicí, ale nevypočetlo to trasu. Dá se na netu sehnat mapa? a jak se má CD vypalovat, aby fungovalo?
  5. Mám to zapojené na Galu, ale nemám zapojenou zpátečku. Šipka určující polohu za jízdy funguje přesně. Jediný co jde je navádění k cíli s vlajkou
  6. Čus mám problém s navi Při zadávání cílového města se mi navigace sekne. Město normálně najde, ale když na nej najedu dám potvrdit, tak se navigace zasekne a po cca 3min se navigace restartuje. Skočí tam text navigace se aktivuje, jako když ji pouštím. Je to Bčková. Taky se mi zdá, že při jízdě se mapa při některejch situacích pomalu vykresluje. Nejdřív skočí cesta a pak až ten zbytek. Nesetkali jste se s tím?
  7. Mě navi zapojenou na galu funguje přesně i bez signálu z GPS. Nemá náhodou na navigace v sobě kompas? Jak jinak by poznala otáčení vozu, když ji mám na GALU
  8. Dá se nastavit aby Maxidot ukazoval i jiné údaje než jsou z výroby? Třeba vnitřní teplotu pokuď je klimatizace
  9. Nevim, jestli nevis, ale prave pri rozjezdu je klima znat nejvic - a to plati predevsim pro nizkoobjemove benzinove motory. Vypinani klimy v urcitych rezimech samozrejme plati, ale pri beznem rozjezdu urcite ne. Pokud pochybujes, zkus to. Letos z jara jsem klimu dodělával na 1,4MPI, takže jsem do tohoto celkem zasvěcenej. Jsou dva způsoby jak to zkusit. Napojit snímače tlaku na potrubí klimy nebo notebook a vag. Klima je znát na dynamice pouze zvýšenejma otáčkama na volnoběh a při déle trvající akceleraci nižsí dynamikou. Jinak ne!
  10. No newím jestli je klima znát při rozjezdu. RJ totiž klimatizaci při rozjezdu a při prudkým přidání plynu vypíná!
  11. Jaké mi doporučíte rádou do Fabči. Rád bych aby komunikovalo s maxidotem a umělo mp3.
  12. Tak už mám taky klimu. Je to cca 3dny práce
  13. Ladiikk

    Dorobenie klimy

    Já klimu dodělával sám a vyšlo mě to na 15200Kč i s plněním. Velkej problém to není a ten studenej vzduch stojí za to :-D
  14. Tak mi dnes přišli budíky a jdou bezvadně. Radost s nima jezdit. Jen mě štve siganalizace bezp. pásů.
×
×
  • Vytvořit nový...